PR CUAET
-
Як все, якщо в контрагента може просто не бути печатки, бо він не укр бізнес (наприклад) ?) і інвойси ваші можуть бути без печатки, бо ви можете бути без печатки
-
Насправді, особисто у мене тільки одна виписка з тільки печаткою на укр, але вона відноситься до емплоймент досвіду, де не обовʼязково це в принципі (за наявності). Все інше на англ або без печатки. Дякую, що додатково тут зазначили, людям буде корисно 👍🏻 Отримали вже апрув?
-
Звісно, освіта і робота то різне, ролі не грає, одержите бали і за освіту і за роботу.
-
Виписки з банку з печатями банку? Печать на укр? Реф леттер з печаттю на укр? Призначення платежу та назва контрагенту на укр? Треба переводити. Або сподіватись що і так прокатить. Я вирішив може і переплатити, але не ризикувати з цим. Так, розділив по роках і відкрились. документи що релевантні всім рокам, продублював в кожному році
-
Если была смена фамилии или для того, чтобы доказать родство Просто так - нет. Как идентификационный документ подходит загран паспорт и внутренний Украинский
-
Доброго ранку, Можливо хтось в курсі, Після заповнення та сабміт аплікейшн на федерел, чи можна потім корегувати дані або додати документ?
-
Вже двічі ходила здавати CELPIP, і двічі одна й та сама картина 😓
-
Чи був в когось успішний досвід подачі на апеляцію Reading?
-
Насправді в мене доволі мало перекладів, тільки реєстрація ФОП. Все інше на англ і так А як на рік? Ви в анкеті розділили по роках досвід і вам відкрились поля за кожен рік в документах?