PR CUAET
-
Які карти?
-
А можно с вами съездить?…посмотреть так сказать столицу….
-
Не сумарно, а підряд
-
Тільки де була 6 місяців підряд і більше з 18 років. З Канади не треба. Також якщо з України виїхали у віці меньше 18 років і більше не їздили туди, також не треба.
-
З усіх країн де були сумарно більше шести місяців
-
питання таке: потрібно довідку про несудимість надавати з УСІХ країн в яких людина була до Канади, чи лише з тих де вона була 6 місяців і довше?
-
Ні. Тільки на закордонний. Внутрішні паспорти можна замовити в Європі в ДП документ. Або в Україні.
-
Кио знает если ошибка в имени ребенка нужно новую заявку делать? Я только заметила (( Спасибо
-
Якщо закінчився після 24 лютого 2022 року, вважається дійсним до кінця війни. Але на всякий випадок напишіть електронний лист в консульство і спитайте. Відповідають на протязі тижня.
-
Good day. Thank you Haven for such great English courses. Very convenient schedule, they gave me a lot of new and useful information for me. Olga is a great teacher, and I also thank you for the individual approach, motivation and positivity. I really want to study English with you. Доброго дня . Дякую програмі Haven за такі чудові курси англійської мови. Дуже зручний графік , вони дали мені багато нової та корисної для мене інформації. Ольга чудова викладач , а також дякую за індивідуальний підхід, мотивацію та позитив. Я дуже хочу вивчати англійську мову з вами .
-
Що значить не вигідний, а як вигідніше ?
-
За готівку десь 3% комісія і ліміт по зняттю в день. Я бачила деякі банкомати, де можна зняти американські долари, але не знаю скільки можна знімати
-
Привіт, підкажіть, якщо не додавати окремо в акаунт карти , воно всеодно висвітлиться що їх надіслано , чи ні ?
-
Цікаво, як воно працює? Якшо з доларової картки (usd). Вони переводять в гривню, а потім в cad? А якшо готівку знімати? Там ше додаткова комісія буде? Цікаво а в американських тут можна готівку зняти?
-
в нас це відсутність деяких документів, для повного пакету. С дорослими паспортами все гаразд. Дитячі дійсні ще 2 роки.. подивимся. поки збираємо листи. Як я і казала не консультанти, ні адвокати не дають гарантію . Після консультації вирішили остаточно подаватися самі. там видно буде
-
Підійде
-
Відсутність паспорта точно не є причиною бо в таких випадках можна отримати TRP і продовжувати працювати. На біженоство можна було б подати якби Україна ввела кримінальне переслідування тих хто виїхав з України
-
Добрий вечір .В переліку документів , паспорт від 16-ти потрібен витяг - місця проживання . Але ми не можем його зробити .Може хто знає , в паспорті не закордонному - книжечкою , в ньому є там дані про місце проживання ц кінці .Чи підійде їм якщо звідти зробити ксерокопії
-
Я не експерт і не висловлюю свою думку!
-
Підскажіть будь ласка дитині 14 років, можу я подати одразу на Український паспорт та на другий загран? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
265181/435870
3 minutes ago