PR CUAET
-
в нас це відсутність деяких документів, для повного пакету. С дорослими паспортами все гаразд. Дитячі дійсні ще 2 роки.. подивимся. поки збираємо листи. Як я і казала не консультанти, ні адвокати не дають гарантію . Після консультації вирішили остаточно подаватися самі. там видно буде
-
Добрий вечір .В переліку документів , паспорт від 16-ти потрібен витяг - місця проживання . Але ми не можем його зробити .Може хто знає , в паспорті не закордонному - книжечкою , в ньому є там дані про місце проживання ц кінці .Чи підійде їм якщо звідти зробити ксерокопії
-
у вас є дитина, а це вже найвагоміший фактор, я би так сказав 70% успіху. Все інше, то додаткові фактори
-
🔉ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОТЕСТ В ПʼЯТНИЦЮ 🔉 Українці в Канаді продовжують боротьбу проти російської пропаганди: Протест проти показу фільму “Russians at War” на TIFF🎬🛑 Ми вже досягли значного прогресу: вдалося скасувати фінансування та переглянути відповідальних за виділення коштів на показ цього фільму. Але показ фільму так і не зупинено, тому протест продовжується! 🗓 Коли? Пʼятниця, 13 вересня, о 13:30. 📍 Де?Scotiabank Theatre, 259 Richmond St West, Торонто. Принесіть плакати та прапори! Разом ми зможемо зупинити поширення російської пропаганди та показати світу правду про війну. Приєднуйтесь до нашого чату для координації та подальших деталей. Разом ми сильніші! 💪🇺🇦
-
🔉ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОТЕСТ В ПʼЯТНИЦЮ 🔉 Українці в Канаді продовжують боротьбу проти російської пропаганди: Протест проти показу фільму “Russians at War” на TIFF🎬🛑 Ми вже досягли значного прогресу: вдалося скасувати фінансування та переглянути відповідальних за виділення коштів на показ цього фільму. Але показ фільму так і не зупинено, тому протест продовжується! 🗓 Коли? Пʼятниця, 13 вересня, о 13:30. 📍 Де?Scotiabank Theatre, 259 Richmond St West, Торонто. Принесіть плакати та прапори! Разом ми зможемо зупинити поширення російської пропаганди та показати світу правду про війну. Приєднуйтесь до нашого чату для координації та подальших деталей. Разом ми сильніші! 💪🇺🇦
-
-
Спасибо
-
Чи можете Ви назвити Ваші причини, будь ласка? Знаю хтось в Онтаріо не проходить, хтось має бізнес. В нас: Наш роботодавець не підпадає під вимоги провінційної програми, а для ЕЕ у нас недостатньо балів. Але я гадаю, можуть сказати змінити роботу, змінити провінцію, працювати на роботодавця, і взагалі можуть сказати лишайтесь на ворк пермітах.
-
А где эту форму пустую взять?
-
тут вам ніхто не скаже. Навіть консультанти вам не дадуть гарантію Все залежить від офіцера. Як я зрозуміла з консультації адвоката сьогодні мають бути вагомі причини, чому ви не подаєтесь по економічній програмі. Ми наприклад знайшли причину чому йдемо по гуманітарній, і не проходимо по іншим
-
Спасибо, да , Вы правы. Там мы указали до момента прибытия в Канаду. А они теперь просят с момента прибытия до момента подачи. А как им теперь это отправить
-
цікаво якщо не вказувати що маєте майно в Україні,як вони узнають?