PR CUAET
-
Біометрія медицина можна здавати будь де
-
Нет, я о выезде вообще. Для вас выезд на пмж не изменился. А просто выезд изменился?
-
Alberta Accelerated Tech Pathway program
-
А я вважаю, що офіцеру потрібен доказ, що за ці 2 місяці з моменту подачі заявки, я не покинула роботу і до цих пір там працюю. Бо запит саме на 3 останні payslip, тобто за ці два місяці, поки моя заявка на номінацію розглядалась.
-
Я без понятия, если честно
-
Дякую
-
А Ось Харкова немає 😢
-
На жаль так. До тих пір поки ви не матимете сертифікат про розлучення ви не зможете податися по цій або звичайній програмі спонсорство подружжя.
-
Вы же о выезде на пмж, правильно? Так я вам написал- в этом отношении ничего пока не изменилось
-
А він проходив процедуру зняття з обліку?
-
Якщо прийшов запит на біометрію то вам також присвоїли номер файлу. Присвоєння номеру файлу і є ось цим аор
-
Таке питання, якщо ворк перміт отримано на дитину у грудні 23, на 3 роки, чи достатньо цього для подальшого навчання в колледжі чи університеті? Чи потрібно іще стаді перміт робити?
-
Насколько я помню, там две опции. Вы можете подать он-лайн, можете почтой
-
Я не про вашего знакомого. Я спрашиваю у вас, равнозначен ли для вас процесс выезда из Украины до и после запрета?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/provincial-nominees/non-express-entry/apply.html
-
Так буває, можуть пропустити або буває глюк в системі могло не приєднати або можливо просто якість була погана. Якість в цьому файлі до речі також перевірте
-
Через e-mail
-
Да. Я был удивлен, узнав, что он катается туда-обратно
-
Не обов'язково але якщо маєте бажання і можливість то можете
-
Мы говорим о выезде на пмж, которое получено и в этом отношении ничего не изменилось
12 Jan 2024, 17:45
2651/435643
about a minute ago