PR CUAET
-
Доброго вечора. Така ситуація. Подали на PR в квітні. На момент подачі чоловік був в Україні. В липні він прилетів до Канади, вже має роботу, поміняли адресу. Про всі ці зміни повідомляти IRCC треба вже, чи чекати AOR ї потім? Дякую за відповідь.
-
Офіційно заявляю що я роззява і обрала взагалі не те що треба було. Не робіть як я, будьте уважнішими. Повезло що гроші не зняли
-
Доброго вечора! Потрібно 3 довідки про не судимість із Польщі на 3 особи! Як швидко це робиться і скільки це буде коштувати?
-
Написала вам в приват
-
BB🚨🚨 Webinar Alert! 🚨 Join us for an exclusive webinar featuring Lev Abramovich from Abramovich Immigration Law! 🗣️ 🗓 Date: Sat, Sep 21 ⏰ Time: 10:00 a.m. - 12:00 p.m. MDT 📍 Location: Online Lev Abramovich will be diving deep into H&C (Humanitarian and Compassionate) applications and discussing the current state of the immigration system in Canada. Whether you're navigating your immigration journey or interested in understanding the broader system, this session is packed with valuable insights! 🔗 Register Now Don't miss out on this opportunity to hear from a leading expert in the field. Reserve your spot today! 🌐 #Immigration #Webinar #H&CApplications
-
Кладіть на моно, витрачайте в Канаді
-
Cторонні сервіси беруть комісію. Курс моно відповідає ринковому. Нахіба кормити інших?
-
Так. Якщо пересилати, то тільки через сторонні сервіси. Просто користуватись нею звісно можна. Але буде конвертація з курсом моно банку
-
Сумніваюся що неможливість отримати паспорт буде вагомою причиною отримання апруву. Саме неможливість, бо не відмовляють, а лише пропонують оформити його в Україні. То скоріш кейс для біженства.
-
Прямо зараз
-
Так, але це інша програма з більшими строками
-
Дякую за інформацію. Просто знаю, що по інших програмах цей лист отримують скоріше.
-
Так,в Торонто 16,17,18,19,20 вересня є слоти на нотаріальні дії
-
Ви ж подались на ПР
-
Так я і писала про AOR
-
Для уточнення напишу, що я писала не про ПР, а про лист від IRCC, що вони отримали нашу заявку. Які терміни очікування цього листа?
-
Доброго дня, при подачі на заявки чи обов'язково надавати довідку про судимість отриману від посольства. Чи можна надати переклад завірений?
-
Через акаунт gckey або веб форма
-
В Торонто зараз висять слоти на Нотаріальні дії. На вересень
-
А коли Ви плануєте їхати якщо не секрет? Паспорт вже прийшов?
12 Jan 2024, 17:45
265246/431637
31 minutes ago