PR CUAET
-
Пытались во всех сервис канада монреаля. Требуют именно ворк.
-
если вы покинули украину изза войны, покинули место своего проживания и поехали в европу жить, но прожили там только месяц, то указывать. если вы до и после месяца в европе продолжали постоянно жить в украине, то месяц в европе, как адрес не указывать, тк это было путешествие
-
-
Возьмите апоитмент с консультантом по счетам, напишите список вопросов. Если не очень инглиш, кого-то в помощь с переводом. Никто не даст вам дельный совет не зная досконально вашу ситуацию и цели. У всех свои задачи, кто-то все до копейки на даунпеймент, кому-то дом дором не нужен, надо деньги на инвестиции, кому-то все равно куда, только понизить инкам. Чтобы выбрать, что надо именно вам, надо самому разбираться в вопросе.
-
Я коли читаю, як доводиться принижуватися щоб отримати звичайні послуги від консульства, мені просто хочеться плакати….
-
можна сходити до консульства та подовжити Але он зверху є посилання, там кажуть, що 18-25-річних вносять в Оберіг та видають паспорти. Зателефонуйте та перевірте
-
Буду чекати ще біля місяця. Тим більше сьогодні дізнався, що settlement letter зможу зробити тільки в жовтні, так як YMCA куратор пішов у відпустку. Дякую Вам за відгук 🙌
-
-
А якщо паспорт закінчується через три місяці?
-
Ух, чекання смерті, гірше ніж сама смерть :) Дякую. Буду чекати місяць ще. Я їм також сьогодні написав листа, питаючи, що краще, чекати чи подавати знову по іншій програмі. Побачимо, що вони скажуть. Вам також терпіння побільше 🙌🙌
-
Доброго дня спільното , якщо прийшов такий лист Good news! We are ready to finalize your status as a permanent resident in Canada. то це що? Просить зайти на портал але як туди зайти якщо створював заявку через ircc secure account? Дякую І фотки підійдуть що в січні 2024 робив ?
-
Можна написати Вам в приватні кілька запитань по цьому?