PR CUAET
-
Те саме но факту
-
Хочу сказати лиш те що все фіксується на момент коли ви заявку подали. Тому краще так не ризикувати. Якась дивна порада. Ви ж будете підписувати декларацію що хтось там є дійсно ваш родич. І декларацію підписувати повинен громадянин або людина з пр. На момент підписання ви не будете людиною з пр. А отже вже брехня яка може дорого коштувати для ваших рідних
-
Вітаю. Чи є якісь стадії в очікуванні рішення щодо wp? Сьогодні отримали лист про дійсність наших біометричних даних🫣
-
А за 8?
-
Якщо у вас вже є номінація, то ви не сес а рнр. Реальноз за 9 міс, якщо не буде якихось затримок
-
Ще й номінація від провінції Нью Брансвік додала нам 600 балів. Але не знаю чи це важливо. І чи є різниця якщо є ця номінація.
-
Чи реально отримати PR за 8 місяців? Подалася по ЕЕ СЕС. Що робити у випадку якщо чоловік не встигне отримати ПР так як паспорт закінчується в травні а новий зробити не можна і продовжити його теж не можна. Підкажіть, будь ласка! Можливо хтось був у такій ситуації.
-
Доброго дня, не знаю, чи обговорювали це вже вище... Ситуація банальна - я можу не встигнути отримати ПР до 22 жовтня, а тому і моя родина через мене не встигне податися по Reunion. Підслухала ідею у одного іміграційного консультанта, що можна подати навіть не маючи ПР (отримаю вже скоро), і до того часу, як родині прийде АОР, або взагалі офіцер почне розглядати заявку, пройде купа часу і я вже буду з ПР. І таким чином моя заявка на момент розгляду не матиме ніяких проблем. Я мабуть хочу ризикнути і спробувати це, бо інших варіантів мало. Які підводні камні можуть бути? Я маю на увазі щось дійсно серйозне, бо відхилення заявки - це зрозуміло, що може трапитися. Всім дякую
-
Да я отправила,ответом на их е мейл.Спасибо!Я сейчас напишу :)
-
А є онлайн контакт або телефон імміграційної служби, куди можна звертатися за консультаціями? Мені теж здається, що можна робити, як я планую, але можливо ми порушуємо якийсь закон.
-
Я подалася 30 жовтня, тільки еліджибл у червні, так що чекаємо.