PR CUAET
-
Доброго дня, не знаю, чи обговорювали це вже вище... Ситуація банальна - я можу не встигнути отримати ПР до 22 жовтня, а тому і моя родина через мене не встигне податися по Reunion. Підслухала ідею у одного іміграційного консультанта, що можна подати навіть не маючи ПР (отримаю вже скоро), і до того часу, як родині прийде АОР, або взагалі офіцер почне розглядати заявку, пройде купа часу і я вже буду з ПР. І таким чином моя заявка на момент розгляду не матиме ніяких проблем. Я мабуть хочу ризикнути і спробувати це, бо інших варіантів мало. Які підводні камні можуть бути? Я маю на увазі щось дійсно серйозне, бо відхилення заявки - це зрозуміло, що може трапитися. Всім дякую
-
Да я отправила,ответом на их е мейл.Спасибо!Я сейчас напишу :)
-
А є онлайн контакт або телефон імміграційної служби, куди можна звертатися за консультаціями? Мені теж здається, що можна робити, як я планую, але можливо ми порушуємо якийсь закон.
-
Я подалася 30 жовтня, тільки еліджибл у червні, так що чекаємо.
-
Добрий день! Хочу поділитися з Вами інформацією, як я отримала довідку про несудимість з Німеччини Скачуємо форму та заповнюємо . Приклад додам -Де крапки все заповнюєте, де я обвела, обовʼязково пишете е-мейл свій та адресу . -Обовʼязково засвідчіть у нотаріуса свій підпис! -Вкладаєте в конверт: заяву, копію квитанції, копію свого закордонного паспорту. - на пошті я оплачувала 10$, вони пропонують дорожче, але це не потрібно! Нехай щастить
-
Розсмішили:) Квебекуа є різні...
-
Дуже дякую! Але я все одно не можу зрозуміти, якщо ми заїхали в Канаду 1 місяць тому повторно, то чи можна не подавати зараз online на visitor record, а перебувати тут менше 6 місяців, а потім наступного разу при в'їзді попросити в аеропорту study permit або visitor record? Ми знову будемо виїжджати через 4 місяці, тому може не подаватися зараз онлайн?
-
А хіба для ПР потрібне не усна частина тільки? Чи я щось не так зрозуміла