PR CUAET
-
Добрий день! Хочу поділитися з Вами інформацією, як я отримала довідку про несудимість з Німеччини Скачуємо форму та заповнюємо . Приклад додам -Де крапки все заповнюєте, де я обвела, обовʼязково пишете е-мейл свій та адресу . -Обовʼязково засвідчіть у нотаріуса свій підпис! -Вкладаєте в конверт: заяву, копію квитанції, копію свого закордонного паспорту. - на пошті я оплачувала 10$, вони пропонують дорожче, але це не потрібно! Нехай щастить
-
Розсмішили:) Квебекуа є різні...
-
Дуже дякую! Але я все одно не можу зрозуміти, якщо ми заїхали в Канаду 1 місяць тому повторно, то чи можна не подавати зараз online на visitor record, а перебувати тут менше 6 місяців, а потім наступного разу при в'їзді попросити в аеропорту study permit або visitor record? Ми знову будемо виїжджати через 4 місяці, тому може не подаватися зараз онлайн?
-
А хіба для ПР потрібне не усна частина тільки? Чи я щось не так зрозуміла
-
То что вы мне скинули
-
Я буду чекати до Жовтня. Якщо нічого не буде, подамся через AIP. Дам собі місяць.
-
А чи можна його зробити онлайн після в'їзду? Ми не знали, що він анулюється, заїхали знову і не отримали в аеропорту Новий... що тепер робити, не знаємо.