PR CUAET
-
Шановні! Якщо хтось вже відправляв документи до Едмонтону (витяг з Дії та інше) яку поштову адресу вказували? Тільки - Генеральне консульство України у м.Едмонтон Unit 327, 9707 110 St. NW Edmonton, AB, T5K 2L9? Та через скільки отримали результат? Дякую!
-
Зрозуміла. Щиро дякую!
-
Нет. Этот документ нужен только из тех стран, где человек жил больше 6 мес после 18 лет
-
А якщо сину виповнилося 18 років вже в Канаді, а на час перебування в Європі йому було 16 років, замовляти?
-
Наче б то 18+
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, на дітей з якого віку треба замовляти Довідку про несудимість?
-
Я кожен рік окремо подавав щоб по 4мб на рік було. З цими всіма афідавітами та печатями агентств на копіях кожен документ на 3-4 треба множити, і виходить що не так вже і багато подається реальних документів
-
Если у вас есть школьный аттестат- подтвердите его. Диплом можно только попробовать запросить дубликат в ВУЗе. Нужна будет доверенность на вашего представителя в Украине. Делается достаточно быстро и есть плюсы- дубликаты выдают двуязычные. Укр/англ и вам не придется платить за перевод
-
CEC по express entry. Там до 5 мес
-
Я один
-
Ого максимальний період
-
Під час підтвердження диплома, з українського сайту отримав відповідь, що мій диплом не можуть підтвердити, через те що, не має мокрої печаті. Чи можливо підтвердити його іншим способом?
-
Я здавала 8 березня , результат був 13
-
А скільки у вас людей в заявці? Маю підозру що вони швидше одинаків розглядають ніж родини по 5 людей
-
А скільки днів провіряють роботи? Цікавить Калгарі
-
Щось 16 забагато, пишуть що по сес 5 місяців в середньому
-
До 16 месяцев сроки. Получение aor не говорит о том что pr вот вот дадут
-
А. Сколько вообще нормально ждать обновления после получения AOR в личные сообщения кабинета ? CEC программа. Уже прошло 2.5 мес и тишина
-
А навіщо ці ОК-5 завантажувати і ще витрачати гроші на їх переклад? В списку документів про досвід роботи найманого працівника в ЕЕ зовсім інші вимоги - референсе леттер та пейстаби або банківські виписки
-
Щиро дякую :)
12 Jan 2024, 17:45
26554/430434
3 minutes ago