В мене депенданти не отримали запрошення на біо.
Тільки я отримала, я головний аплікант. 2 місяці тому я здала біометрію. Дзвоню в IRCC кожні два тижні стосовно біо для депендантів. Розказують казочки і кажуть чекати.
Підскажіть у кого батьки народилися не в усср радянського союзу, але переїхали до україни до развалу ссср чи вказували ви що вони мали інше громадянство та якою датою воно завершилося?
доброго дня, підкажіть хто заповнював заявку на воззєднання сімї на одного апліканта (лиш я). скільки приблизно годин саме заповнення зайняло у вас, без збору довідок. Дякую заздалегідью я щойно почала заповнювати і досвід інших мене підбадьорить
Доброго дня
Отримав аор та Біл на імейл
На сайті все ще сабмітет
Добавив номер заявки в гскей, також там нічого, пише що є моя біометрія яку здавав ще перед прильотом в Канаду
Це нормально? Чи це все оновлюється довго
Ну вот Максим выше пишет, что узнал у знакомого, который работает в Водафоне и тот сказал, что изменений не было. Возможно нужно обратиться в службу поддержки и уточнить.
Коли реєструється, то видає або технічну проблему або що смс відправлено, але воно йому не приходить.
Якщо він не стояв на обліку взагалі , то якщо я правильно розумію, інформації в Оберіг не буде?