PR CUAET
-
Звичайно
-
Так, мені прийшов запит на неї Я веду до іншого На сайті жодної інфи
-
А ви оплачували біометрію?
-
у наступний вівторок
-
+ я просто не шарю чи є дозапит документів чи його нема і так має бути 😂
-
Коли будуть слоти ? Дякую )
-
Я писала в letter of explanation це, що місце народження така-то країна, але переїхали в Україну в такому році і отримали громадянство в такому році
-
Моя подача 23.12 ничего☹️
-
В мене депенданти не отримали запрошення на біо. Тільки я отримала, я головний аплікант. 2 місяці тому я здала біометрію. Дзвоню в IRCC кожні два тижні стосовно біо для депендантів. Розказують казочки і кажуть чекати.
-
Підскажіть у кого батьки народилися не в усср радянського союзу, але переїхали до україни до развалу ссср чи вказували ви що вони мали інше громадянство та якою датою воно завершилося?
-
12.05
-
Якого числа ви подавались?
-
доброго дня, підкажіть хто заповнював заявку на воззєднання сімї на одного апліканта (лиш я). скільки приблизно годин саме заповнення зайняло у вас, без збору довідок. Дякую заздалегідью я щойно почала заповнювати і досвід інших мене підбадьорить
-
Доброго дня Отримав аор та Біл на імейл На сайті все ще сабмітет Добавив номер заявки в гскей, також там нічого, пише що є моя біометрія яку здавав ще перед прильотом в Канаду Це нормально? Чи це все оновлюється довго
-
Щиро дякую за відповідь
-
Ну вот Максим выше пишет, что узнал у знакомого, который работает в Водафоне и тот сказал, что изменений не было. Возможно нужно обратиться в службу поддержки и уточнить.
-
Дякую, що підказали щодо номеру.
-
телефон має співпадати з тим, що є у нього в БанкID. Йому треба щоб Резерв або Дія видала йому Витяг з кодом і що він на обліку.
-
Коли реєструється, то видає або технічну проблему або що смс відправлено, але воно йому не приходить. Якщо він не стояв на обліку взагалі , то якщо я правильно розумію, інформації в Оберіг не буде?
-
Тон питання чи чоловікам видають паспорти
12 Jan 2024, 17:45
265563/428989
2 minutes ago