PR CUAET
-
Запрошуємо вас на інформаційну сесію, організовану “Oselya”, яка відбудеться 21 вересня! На зустрічі будуть представлені два провідні університети Едмонтона: University of Alberta та MacEwan University. Ви зможете дізнатися про всі етапи вступу до цих закладів та поставити свої запитання. Окрім того, на сесії про MacEwan University буде можливість дізнатися не тільки про вступ, але й обговорити важливі імміграційні питання. Ми забезпечимо переклад, щоб усі учасники почували себе комфортно. Перекус надається, але ви також можете взяти свою їжу з собою. Не пропустіть цю можливість дізнатися більше про освітні та імміграційні можливості в Канаді! Якщо у вас є запитання щодо вступу, залишайте їх у коментарях під цим постом, і ми обов'язково дамо відповіді під час сесії. Інстаграм:@oselya01
-
Запрошуємо вас на інформаційну сесію, організовану “Oselya”, яка відбудеться 21 вересня! На зустрічі будуть представлені два провідні університети Едмонтона: University of Alberta та MacEwan University. Ви зможете дізнатися про всі етапи вступу до цих закладів та поставити свої запитання. Окрім того, на сесії про MacEwan University буде можливість дізнатися не тільки про вступ, але й обговорити важливі імміграційні питання. Ми забезпечимо переклад, щоб усі учасники почували себе комфортно. Перекус надається, але ви також можете взяти свою їжу з собою. Не пропустіть цю можливість дізнатися більше про освітні та імміграційні можливості в Канаді! Якщо у вас є запитання щодо вступу, залишайте їх у коментарях під цим постом, і ми обов'язково дамо відповіді під час сесії. Інстаграм:@oselya01
-
Добрий день! Можливо хтось може щось порадити в моїй ситуації. Сину 18 років, зловив слот на оформлення паспорта. В Резерв+ зареєструватися не вдається. Виїхав з України, коли йому було 16, на обліку ще не стояв. Думаю, якщо все ж таки зареєструється в Резерв, даних там про нього не буде. Як йому оформити паспорт ? Дякую
-
Доброго дня панове. Чи є якісь dropshipping платформи/канали і тд. тут в Канаді? Я маю на увазі щоб не закуповувати товар та не держати у себе на складах, а просто брати доступні варіанти із DSplatform лити рекламу і заробляти % Дякую всім за відповіді!
-
Дякую. Поки ще не панікуємо.
-
Є привіт всім , чи хтось з чоловіків отримував паспорт , після закону про мобілізацію , якщо так то який термін , скільки чекали ? ( я подався після , оновив резерв + але нічого не отримав , і ніхто не відповідає
-
Чи є у когось інформацію, коли буде наступна дипломатична пошта до консульства в Отаві?
-
Якщо комусь цікаво.
-
На сайті все. Форма 0190 є повний перелік
-
Наскільки я читаю, зараз уже немає особливої різниці. Ви громадянка України, вони зобов'язані видати довідку. І терміни у них теж якісь є всередині консульства. На жаль, дуже різні.
-
Дякую
-
Здається, десь тиждень.
-
Різниця в часі була? Скільки? Дякую за відповіді