PR CUAET
-
Добрий день! Можливо хтось може щось порадити в моїй ситуації. Сину 18 років, зловив слот на оформлення паспорта. В Резерв+ зареєструватися не вдається. Виїхав з України, коли йому було 16, на обліку ще не стояв. Думаю, якщо все ж таки зареєструється в Резерв, даних там про нього не буде. Як йому оформити паспорт ? Дякую
-
Доброго дня панове. Чи є якісь dropshipping платформи/канали і тд. тут в Канаді? Я маю на увазі щоб не закуповувати товар та не держати у себе на складах, а просто брати доступні варіанти із DSplatform лити рекламу і заробляти % Дякую всім за відповіді!
-
Дякую. Поки ще не панікуємо.
-
Є привіт всім , чи хтось з чоловіків отримував паспорт , після закону про мобілізацію , якщо так то який термін , скільки чекали ? ( я подався після , оновив резерв + але нічого не отримав , і ніхто не відповідає
-
Чи є у когось інформацію, коли буде наступна дипломатична пошта до консульства в Отаві?
-
Якщо комусь цікаво.
-
На сайті все. Форма 0190 є повний перелік
-
Наскільки я читаю, зараз уже немає особливої різниці. Ви громадянка України, вони зобов'язані видати довідку. І терміни у них теж якісь є всередині консульства. На жаль, дуже різні.
-
Дякую
-
Здається, десь тиждень.
-
Різниця в часі була? Скільки? Дякую за відповіді
-
Так
-
Мені окремо приходили.
-
Взагалі, з вашого досвіду, хто надсилав запит до Польщі на більш ніж одну особу, то всі відповіді приходять окремо чи в одному конверті?
-
Можуть бути збої в системі. Спробуйте замовити в Консульстві, хай вони помучаться 😊