PR CUAET
-
Я з Маріуполя, в лютому без проблем отримала довідку з дії і з Консульства, для себе і для чоловіка. Навіть якщо Ви прописані на окупованій території, на Ваше громадянство в Україні це не впливає, отже, довідку Вам повинні надати. ІПН - це загальнодержавний реєстр, навряд чи проблема в цьому. Спробуйте замовити просто в Консульстві. Скажіть, Вам вдається авторизуватися в дії? Можливо, питання в банку, через який Ви авторизуєтеся?
-
Мабуть не те повідомлення тегнула, сорі
-
чому ви мене питаєте? )
-
Номер справи вже є. Teer підходить - 3.
-
Так, в новому аккаунті все підтягнеться. Але почекайте декілька днів після отримання SIN, перед тим як створювати аккаунт онлайн. CRA потрібен якийсь час, щоб повністю синронізувати старий і новий SIN.
-
Теоретично, у aip дійсно строки розгляду менші. На практиці хтось отримує ендорсмент за 4-5 тижнів, а хтось чекає місяцями. Ви вже чекаєте 4,5 місяці - схожу, уже недовго чекати залишилось 🙂 Вам номер вашої справи вже прийшов? Із третього боку, чекання на aor на федеральному етапі в Атлантики біля 3 місяців, а за non-EE - біля 4 місяців. Із четвертого боку, чи перевірили ви, чи підходить ваша позиція для умов Атлантики? Наприклад, teer 5 у цій програмі не приймає участь, наскільки я розумію
-
Треба ваша порада. Подався 4,5 місяці назад по occupation in demand , будівництво, поки що повна тиша. Роботодавець пропонує мені податися через AIP, каже буде швидше. Скажіть чи є в цьому сенс? Забирати аплікацію з occupation in demand? Мій колега подався через них по AIP місяць тому, сьогодні отримав ендорсмент.
-
Треба ваша порада. Подався 4,5 місяці назад по occupation in demand , будівництво, поки що повна тиша. Роботодавець пропонує мені податися через AIP, каже буде швидше. Скажіть чи є в цьому сенс? Забирати аплікацію з occupation in demand? Мій колега подався через них по AIP місяць тому, сьогодні отримав ендорсмент.
-
Так,35