PR CUAET
-
А можно оплатить биометрию одновременно с оплатой заявки на PR? И тогда просто придет запрос на биометрию вместе с АОР?
-
Мені через день написала жива людина, що отримали листа, але сумарно всі додатки перевищують 5МВ, тож треба переслати ще раз. Після того як переслала поки тиша вже більше тижня.
-
Середина березня, чекаємо
-
Вроде нет, я подала 4 января, пока тишина
-
Дякую за відповідь, буду чекати тоді
-
Ну хлопцям з 18 років треба показувати війсково-облікові документи...
-
Він сам подасться але чи це можливо йому у 20 років. Мене це просто цікавить.
-
у 20 років людина сама має подаватись (якщо Ви не опікун). edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Нам через 20 днів надійшла відповідь на email "Thank you for your submissions, your file has been updated".
-
chng.it/YbjSbz2f
-
на жаль, ні.
-
Подскажите пожалуйста, возможно ли продолжить паспорт в Канаде мужчинам? Без резерва +
-
Я пишу з досвіду подачі на PNP, якщо у вас інше вибачте. В питані вище, ви писали для номінації тому я подумала що ви маєте на увазі PNP.
-
А скільки часу ви чекали? Тому що я шукав по місцевих департаментах, та в середньому це 7-10 днів та +-5 днів на пошту
-
Дякую за відповідь 😊
-
Я підгружала, то на наступний день прийшов мейл, що вони отримали документи. То ж працює :)
-
Ні ще, поки тільки номінація є.
-
Робила для садочка. Потрібно звернутись в офіс поліції або у них на сайті онлайн замовити
-
Доброго дня. Чи можу я податися дитині у 20 років на новий закордонний паспорт? І як це правильно зробити. Дякую
-
Зрозуміло, спасибі! Спробую👌
12 Jan 2024, 17:45
265765/438335
4 minutes ago