PR CUAET
-
Доброго ранку. Вчора почали розглядати PNP за 11 травня. Принанні мені вночі AOR і дозапити прийшли.
-
В жовтні получив карточку.
-
Автоматично. Після отримання eligibility і досилання документів по дозапиту (якщо в цьому є потреба), підключається Квебек і присилає вам формуляр для заповнення на отримання CSQ. Ви його заповнюєте, друкуєте, докладєте копії вашого ідентифікаційного документа (типу паспорт або інші), доказ адреси, відправляєте все поштою. Потім чекаєте на отримання сертифікату поштою. Квебек потім сам передає інфо про отримання вами сертифікату до IRCC
-
Ого, це супер круто! Ви щасливчик! Вітаю 🥳
-
І отримали PR?
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta Продовжений паспорт підходить для продовження всіх документів та для подачі на PR. Але не у всі країни з продовженим паспортом можна подорожувати (все на розсуд авіакомпаній та офіцерів).
-
Повідомленням вище.
-
go.mfa.gov.ua/ Заходите на цей чат, заповнюєте форми, авторизуєтеся, ловите слот. Швидше за все, наступні слоти будуть через вівторок, 1 жовтня, від 17.55 до 18.30 за часом консульства. Але дати треба перевірити - на сторінці фейсбук і в гілці "Слоти" люди писатимуть заздалегідь.
-
Вітаю, допоможіть будь ласка з заповненням personal history. Розумію, що не можна пропускати жоден місяць, але трохи заплуталась, хочу розібратись Наприклад робота 2020/01 - 2020/06 Наступну я можу заповнити з 2020/07, або 2020/06 без перерви навіть якщо це наступний місяць? Дуже дякую за допомогу
-
Підскажіть будь ласка, де робиться помилка. Подаюсь на візітор візу, є візітор рекорд. Всі документи заливаю без проблем , але аплікацію не загружає, пише помилка. Де та помилка? Все заповнила вірно, чи треба підпис електронний ? Пробую і з ним і без нього і все одно помилка, може є якийсь маленький нюанс, а я його не помічаю і тому не проходить аплікація, вже просто не знаю що робити🙄
-
Це в Україні без ID карти не приймуть документи на закордонний паспорт. А за межами України в переліку він також вказаний, але в дужках пише - за наявності. Зазвичай проблем немає при подачі без внутрішнього документа. Хоча в гілці даної групи по продовженню паспорта хтось описував випадок, що в Едмонтоні відмовлялися приймати документи.
-
/ban
-
/ban
-
Ищем потенциальных партнёров для содрудничества, от 21 года. Еженедельный доход от 780 долларов. Если интересно обращайтесь.