PR CUAET
-
Вітаю, допоможіть будь ласка з заповненням personal history. Розумію, що не можна пропускати жоден місяць, але трохи заплуталась, хочу розібратись Наприклад робота 2020/01 - 2020/06 Наступну я можу заповнити з 2020/07, або 2020/06 без перерви навіть якщо це наступний місяць? Дуже дякую за допомогу
-
Підскажіть будь ласка, де робиться помилка. Подаюсь на візітор візу, є візітор рекорд. Всі документи заливаю без проблем , але аплікацію не загружає, пише помилка. Де та помилка? Все заповнила вірно, чи треба підпис електронний ? Пробую і з ним і без нього і все одно помилка, може є якийсь маленький нюанс, а я його не помічаю і тому не проходить аплікація, вже просто не знаю що робити🙄
-
Це в Україні без ID карти не приймуть документи на закордонний паспорт. А за межами України в переліку він також вказаний, але в дужках пише - за наявності. Зазвичай проблем немає при подачі без внутрішнього документа. Хоча в гілці даної групи по продовженню паспорта хтось описував випадок, що в Едмонтоні відмовлялися приймати документи.
-
/ban
-
/ban
-
Ищем потенциальных партнёров для содрудничества, от 21 года. Еженедельный доход от 780 долларов. Если интересно обращайтесь.
-
Ecли Baм uнтepeceн удалённый зapaботок бoлee 5ОО дoллapoв в дeнь, пuшuте + в лuчный чaт.
-
/ban
-
/ban
-
Вітаю, ви маєте заповнювати без пропуску, тобто 2020/06. Але якщо ваша наступна робота починалась з 2020/07, то ви все одно вказуєте 2020/06-2020/07 не працювали.
-
Ваше повідомлення перенесено у відповідну гілку: t.me/prcuaet/19036
-
Посвідчення на повернення що це? Білий паспорт? Чи потрібно злот? Як я зрозуміла треба?