PR CUAET
-
А ну то зовсім інша справа. Якщо маєте карту побуту - то ви резидент Польші - там взагалі чергнемає. Сьогодні оплатили - на завтра записалися на співбесіду.
-
Я і туристичну отримувала. Жодних додаткових документів ні в мене ні в знайомих не питали. Всю інфо ви вказуєте в анкеті. Їх цікавить перш за все мета і наміри вашої поїздки, ваш місячний дохід - бажано не менше 1000-1200 американських доларів в місяць. Якщо ви булете вказувати місцем вашого проживання адресу в Україні - то треба довести, що в вас немає наміру залишатися в Америці і ви повернетеся в Україну. Звісно якщо адреса канадська і у вас є вже ворк перміт і стабільна робота - то сумнівів в офіцера стосовно ваших імміграційних намірів не буде.
-
Можна ж попросити залишити старий паспорт? Раніше дозволяли, але так, згодна, я про це навіть не подумала.
-
Ви можете не докладати довідки про несудимість зараз, а додасте їх після того, як отримаєте eligibility, коли у вас їх попросять. Багато хто докладає одразу, щоб прискорити справу, і ще посилаючись на те, що police certificates фігурують у списку документів у формі 0190, однак офіційна сторінка вказує, що різні security checks вони робитимуть вже після того, як визначать, що ви eligible. Моя подруга не подавала довідки про несудимість на початку, а подала вже, коли запросили їх на пізнішому етапі. Окрім того, офіцер, який займатиметься вашою справою, може запросити нові довідки в той момент, навіть якщо ви подасте їх зараз (наприклад, він хоче свіжіші). Ось офіційна сторінка програми, що про це пише: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/after-apply.html
-
Привет! Отбираю людей для пассивного заработка в популярной онлайн сфере, детали в личных сообщениях.
-
Вітаю! Скажіть будь-ласка чи бувають слоти для осіб старше 16 років в Торонто? Бо минулого разу не було. Хочу зрозуміти: це випадок чи звичайна практика
-
t.me/prcuaet/55035/312336 там покроково
-
19 міс, якщо зайдете в кабінет, там є ваш номер в черзі, в мене був 6й
-
Слоти є, лише треба встигнути їх зловити. Бо бажаючих багато і вони швидко заповнюються. Я вже два місяці ловлю, хтось писав 7-8.
-
Це де такі строки для ПР по ЕЕ? 4 місяці.