PR CUAET
-
Оттава це посольство і там посол, має приймати всіх
-
Добрий ранок, хто небудь брав довідку про несудимість із Німеччини? В мене є кілька питань, будь ласка напишіть мені у ПП. Дякую
-
На каком этапе вы?
-
Чи можливо вклеїти фото в паспорт через консульство?
-
Документи на паспорт приймає консульство в Оттаві, і там, думаю, консул, а не посол. Посли зазвичай діють лише на рівні держав, а не громадян. Так само і посольства - лише міжнародні питання, а консульства - питання громадян. Крім того адреси різні.
-
Але людина яка була в Оттаві на початку місяця запитала у них, і їй сказали що з жовтня не прийматиме якщо не з їх округу
-
Мене в даному разі цікавить більше RAMQ (мед страхування у Квебеку), бо виглядає так, що його можна подовжити, якщо є approval in principle + certificat de sélection du Québec. Ось у нас є eligibility по цій програмі, чекаємо на сертифікат. Тож якщо eligibility по цій програмі = approval in principle в інших програмах, то ми можемо після отримання сертифікату вже подаватися на подовження мед покриття, не очікуючи на отримання e-copr по цій програмі.
-
Справка, которая с ДИИ уже не подходит, ее нужно либо заказывать через Украину, либо в Консульство/ Посольство. Справку можна приложить на втором этапе
-
Консульство/посольство займаються виключно закордонними паспортами.
-
доброго дня.цікава тема,можна мені це відео також.дякую наперед.
-
Кто подскажет если разрешения на работу получено. В Онтарио в Альберте можно работать ?
-
Всем добрый день
-
Можно вам позвонить пожалуйста
-
У вас відкритий дозвіл на роботу, працювати можна де хочете в Канаді.
-
Ваш ВП не прив'язаний до провінції. Треба пояснювати це роботодавцю
-
А то рабодатаьель говорит что нужно в Альберте разрешения ?
-
@Michael288924 перенесла Ваше питання у відовідну гілку.
-
Я как то могу поменять. Чтоб там было имено Альберта ?
-
Вибачте, але ні
-
Можно вам позвонить пожалуйста
12 Jan 2024, 17:45
265934/461702
3 minutes ago