PR CUAET
-
вы гражданство молдовы уже имели на момент заполнения анкеты на cuaet? или вы его получили после? если имели, то вы скрыли факт наличия другого гражданства и это плохо. не наличие его, а факт скрытия, тк канаде все равно сколько у вас гражданств. если вы получили его уже после подачи анкеты cuaet, то вообще не проблема. просто указываете его в новой анкете на wp, а укр паспорт крепите в допдокументы, как основание для продления wp по cuaet.
-
Підкажіть, будь ласка, Ви побачили що паспорт виготовлено, оплатили доставку, надіслали заяву і квитанцію консулу нп імейл [email protected]. І Ваш паспорт доставили в посольство. А потім через 5 днів на сайті повідомили що він в посольстві? І.Ви більше нічого не робили? Дякую
-
Я хотів запитати подробиці, наскільки ця інформація достовірна, і чи не вплине це на подальший процес міграціі, так як я заіхав по укр. Паспорту і в аплікаціі CUAET не вказував що в мене є громадянство молдови , дякую
-
Всім привіт! Це Марго! Друзі, у кого є запит на довідку про несудимість з України за 3-4 робочих дні, пишіть мені в особисті, доможемо зробити! ➡️В нас ви можете замовити наступні послуги та документи: ✅Свідоцтва про народження, Свідоцтва про шлюб/неперебування в шлюбі ✅ Відновлення та внесення в базу водійського посвідчення ✅Довідки про несудимість з України, різних країн Європи і не тільки ✅Відновлення водійського посвідчення ✅Оформлення розлучень з-за кордону ✅ Оформлення довіреностей ✅ Оформлення ідентифікаційного коду ✅Продовження work permit ✅ Туристичні візи в Канаду та США ✅ Заповнення анкети на Грінкарту в США ✅ Програма U4U для українців в США ✅Переклад документів для PR 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Его может заказать только миграционный одвакат?
-
Так, і потім відсканувати
-
последствия обвинения вас в предоставлении заведомо ложных данных, что может повлечь за собой предписание покинуть канаду и бан на вьезд на 5 лет. в вашем случае перед подачей новых анкет проконсультируйтесь с иммиграционных консультантом/адвокатом, чтобы верно написать пояснения, почему скрыли факт гражданства молдовы, чтобы извежать нежелательных последствий
-
Військовий квиток є лише у тих, хто служив. Або списаний за станом здоров’я (білий квиток). Більшість людей, які навчалися і мали відстрочку, а потім виїхали з України. Вони нічого не порушували і своєчасно відмічалися. Але у них не буде квитка. Як їм отримувати послуги в консульстві та подаватись на ПР?
-
Нет я гражданство молдови получил давно , а какие могут быть последствия, я просто упустил этот момент и не указал при заполнении анкеты , но у меня нет другого выхода , что делать🙏
-
Добрий ранок , Скажіть будь ласка , як підписувати форму 0191 ? Чи потрібно заповнену форму роздрукувати і підписати by hand ? Чи заповнювати її онлайн в присутності a person who , by law , is authorized to receive a solemn declaration ? Але як тоді її підписати ?
-
а кому звонить то и куда ?
-
Дякую за відповідь . Скажіть будь ласка , ви заповнювали від руки роздруковану форму ? Чи заповнили он лайн і роздрукували? Там в секції 5 потрібна інформація про того , що засвідчує форму . Ви знали наперед усі деталі , заповнили онлайн , роздрукували і підписали від руки на першій сторінці , а commissioner of Oaths підписав від руки 5 секцію ?
-