PR CUAET
-
Нет я гражданство молдови получил давно , а какие могут быть последствия, я просто упустил этот момент и не указал при заполнении анкеты , но у меня нет другого выхода , что делать🙏
-
Добрий ранок , Скажіть будь ласка , як підписувати форму 0191 ? Чи потрібно заповнену форму роздрукувати і підписати by hand ? Чи заповнювати її онлайн в присутності a person who , by law , is authorized to receive a solemn declaration ? Але як тоді її підписати ?
-
а кому звонить то и куда ?
-
Дякую за відповідь . Скажіть будь ласка , ви заповнювали від руки роздруковану форму ? Чи заповнили он лайн і роздрукували? Там в секції 5 потрібна інформація про того , що засвідчує форму . Ви знали наперед усі деталі , заповнили онлайн , роздрукували і підписали від руки на першій сторінці , а commissioner of Oaths підписав від руки 5 секцію ?
-
-
подавався на візу з Канади вже 2 місяці чекаю, хоча на сайті написано 26 днів. писав у кризу форм з питанням чому так-ні відповіді ні привіту, є хто чекав теж так довго або всі швидко отримують візу в Український паспорт у Канаді,?
-
Можна і так, і так. Є Commissioners of oaths чи нотаріуси, які роблять це онлайн. Ми робили за 5 дол - роздрукували, сходили до найближчого commissioner of oaths, підписали, зісканували, доклали. Список найближчих до вас commissioners of oaths можна знайти онлайн. У нотаріуса буде дорожче.
-
Чи потрібно проходити біометрію на поновлення ворк перміту? Якщо так, то чи зарахується потім ця біометрія для PR? І навпаки: чи зарахується біометрія на PR при подачі на подовження ворк перміту? (aor уже отримала, запит на біометрію - ні, ворк перміт потрібно подовжити в будь-якому разі)
-
Вони заповнюють при вас у реджистрі, ви тільки першу сторінку. Підпис при них я ставила, і дата підпису має бути актуальною
-
Вітаю! Чи може хтось скинути приклад Employer Reference letter, який підходить для подачі на PR. Шукала у групі та конкретного зразка не знайшла
-
Людоньки, може хоть сьогодні хтось отримає AOR (подача від 31 грудня 2023 або 1 січня 2024). Поділіться радістю з нами.