PR CUAET
-
Так. З 1К. Потім 3,5 і в вересні 10. За рік
-
це вам підняли з 1 тис поступово?
-
Закріплене повідомлення номер три в цій гілці. Питайте що неясно
-
В мене вже 10к. BMO
-
Всім привіт. Хто вже зробив порівняння дипломів. Напишіть в особисті покроково. Та є декілька питань. Дякую.
-
Всім привіт. Хто вже зробив порівняння дипломів. Напишіть в особисті покроково. Та є декілька питань. Дякую.
-
Коли я завантажив свої документи з пенсійного фонду (OK-5 і OK-7), виявилося, що мій офіційний стаж роботи більший за те, що я вказав в анкеті на візу. У довідці OK-5 йдеться про два роки досвіду роботи, а в анкеті на візу я вказав тільки один рік. Це сталося тому, що я думав, що мене офіційно прийняли на роботу тільки на другий рік. Тепер, коли я хочу подати заявку на Постійне Резидентство (PR), я хочу вказати тільки один рік роботи, щоб не мати розбіжностей з інформацією в моїй візовій анкеті. Але під час розгляду моїх документів вони побачать, що в довідці OK-5 вказано дворічний офіційний стаж роботи, а я кажу про роботу всього один рік. Чи можуть через це виникнути якісь проблеми? І чи нормально так чинити?
-
Привіт, підкажіть, будь-ласка, після здачі біометрії скільки чекати ПР? Хоч приблизно?