PR CUAET
-
Вітаю! У Вас перед порталом приходив PAL та стоїть дата Final Decision?
-
Потрібно роздрукувати чисту форму, канадійський родич заповнює і підписує у присутності нотаріуса, нотаріус завіряє
-
@goodkovsky @OstapBosak Підкажіть будь ласка, якщо я розумію правильно то вимога до "Employer declaration and authorisation form" залишається і надалі буде блокером для подачі заяви ?
-
t.me/prcuaet/47654/107105
-
Мы этого не знаем пока не пойдут выборки
-
Всем привет! Пришел портал #1! Подскажите, пожалуйста, чтобы я не напортачила, куда заходить? В письме инструкция - «reply to this email”, но также есть упоминание залогиниться в портал - это куда? 🙈
-
Думаю це можна буде побачити з перших вибірок.
-
Наведіть будь ласка приклади відмов.
-
Ага, страшилок немає , а відмови є. Написано хто має заповнити - людина бере ручку і заповнює. А на компі - то не зрозуміло хто взагалі заповнював. Які проблеми написати ручкою декілька слів?
-
Получили за 15 мая
-
Але є приписка що Ви маєте відповідати одній або більше програм ааіп, а там вже в умовах програм написано, що є обов'язковим. Чи правильно я це розумію?
-
Подача 6 квітня, AOR 23 липня Дозапросу чоловіку про military records не було
-
так
-
Надо копаться в новых требованиях, вычитывать что там поменялось. Чуть позже постараемся разобраться. По логике, это требование должно быть. Но весьма интересно, что в балловой шкале есть критерий "Job offer for permanent full-time employment in Alberta", который даёт 10 баллов. И не написано, что этот критерий обязателен. Максимальные баллы за English дают за CLB 6, кстати.
-
Я правильно розумію тоді, що портал 1 я просто відповідаю на їх імейл? А вже другий портал я залогінюсь в портал?
-
Але як пишуть, то треба просто відповісти на імейл Ваші данні.
-
А коли у вас подача та AOR?
-
Дякую)
-
Ну звідки у вас ці фантазії і вигадки? Стільки безпідставних страшилок як від вас нема від жодного іншого учаснику.
-
Підкажіть, якщо треба оформити закордонний паспорт трьом дітям то чи можна оформити оплату з одного money order. Оформлення в один день і діти з одної сімʼї.
12 Jan 2024, 17:45
266030/428986
4 minutes ago