PR CUAET
-
Ага, страшилок немає , а відмови є. Написано хто має заповнити - людина бере ручку і заповнює. А на компі - то не зрозуміло хто взагалі заповнював. Які проблеми написати ручкою декілька слів?
-
Получили за 15 мая
-
Подача 6 квітня, AOR 23 липня Дозапросу чоловіку про military records не було
-
Надо копаться в новых требованиях, вычитывать что там поменялось. Чуть позже постараемся разобраться. По логике, это требование должно быть. Но весьма интересно, что в балловой шкале есть критерий "Job offer for permanent full-time employment in Alberta", который даёт 10 баллов. И не написано, что этот критерий обязателен. Максимальные баллы за English дают за CLB 6, кстати.
-
Я правильно розумію тоді, що портал 1 я просто відповідаю на їх імейл? А вже другий портал я залогінюсь в портал?
-
Підкажіть, якщо треба оформити закордонний паспорт трьом дітям то чи можна оформити оплату з одного money order. Оформлення в один день і діти з одної сімʼї.
-
Рурал ніби ні )
-
Присоединяюсь. Тоже подавались с Маргаритой. Мы пока ещё не получили, но пришли к ней по знакомству, так как очень много семей в нашем окружении уже обладатели карточек PR с её помощью.)
-
Вітаю! Сьогодні отримали?
-
Ні, не можна, тільки з QR кодом