PR CUAET
-
Такі люди є, але говорять про це одиниці. Що саме Вас цікавить?
-
Це мені потрібно зловити слот на :Легалізація документів фізичної особи? Вірно?
-
Перепрошую, ваш лист був схожий на цей?
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, есть ли информация, уточняющая, является ли данная программа humanitarian and compassionate cases? У меня нет CUAET, и я вот боюсь что даже если успею получить AOR до января, не смогу получить beidgingnopen work permit по нему 🧐 Если есть какая-то информация, была бы благодарна :)
-
Мене цікавлять наступні діі коли получаєш відмову,(апеляція чи можливо переподаються знову)подавалися самі чи з допомогою ,бачу тут різні теми а саме про відмови нічого не знайшла
-
Мені дзвонили з Ircc, небуло мандарин мови. Коли передзвонила на номер, з якого дзвонив працівник, це був прямий номер до неї. Вона мала справу під руками і задала уточнюючі запитання.
-
Дякую за консультацію, буду виловлювати слот) Ще підкажіть money order треба самому завчасно прорахувати? Чи там зробити вже по факту
-
Наш lender (навіть не з big 5 banks) дозволяє перехід з variable у fixed без жодної пенальті-за умови, що строк дорівнює чи більше оригінального. Наприклад, залишилося 2 роки з 5 річного variable rate term, можна перейти на fixed 2+ роки, не менше. Ну і відсоток вони fixed нам запропонували більший, ніж в них зараз на покупку. Тому то таке, своєї вигоди не упустять.
-
🤑 Джека Ма не тільки десять разів не приймали в Гарвард, а й навіть не взяли на роботу в поліцію і KFC Та все ж ця людина побудувала найбільшу е-комерс компанію Китаю - 🅰️ Alibaba і стала найбагатшою людиною Китаю 🇨🇳 Після того як Джек Ма стрімко почав набирати популярність серед народу та еліт і навіть робити політичні заяви, комуністи на чолі із Ксі Зіньпіньом змусили його зникнути 🫥 З 2020 по 2023 Джека Ма ніхто не бачив 👀. Він віддав комуністам частину бізнесу (Ant group) і погодився не заважати їм будувати тоталітарний режим. Лише в 2023-му Джек зʼявився на публіці і сказав, що АІ 🧠 це нова ера.