PR CUAET
-
Перепрошую, ваш лист був схожий на цей?
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, есть ли информация, уточняющая, является ли данная программа humanitarian and compassionate cases? У меня нет CUAET, и я вот боюсь что даже если успею получить AOR до января, не смогу получить beidgingnopen work permit по нему 🧐 Если есть какая-то информация, была бы благодарна :)
-
Мене цікавлять наступні діі коли получаєш відмову,(апеляція чи можливо переподаються знову)подавалися самі чи з допомогою ,бачу тут різні теми а саме про відмови нічого не знайшла
-
Мені дзвонили з Ircc, небуло мандарин мови. Коли передзвонила на номер, з якого дзвонив працівник, це був прямий номер до неї. Вона мала справу під руками і задала уточнюючі запитання.
-
Дякую за консультацію, буду виловлювати слот) Ще підкажіть money order треба самому завчасно прорахувати? Чи там зробити вже по факту
-
Наш lender (навіть не з big 5 banks) дозволяє перехід з variable у fixed без жодної пенальті-за умови, що строк дорівнює чи більше оригінального. Наприклад, залишилося 2 роки з 5 річного variable rate term, можна перейти на fixed 2+ роки, не менше. Ну і відсоток вони fixed нам запропонували більший, ніж в них зараз на покупку. Тому то таке, своєї вигоди не упустять.
-
🤑 Джека Ма не тільки десять разів не приймали в Гарвард, а й навіть не взяли на роботу в поліцію і KFC Та все ж ця людина побудувала найбільшу е-комерс компанію Китаю - 🅰️ Alibaba і стала найбагатшою людиною Китаю 🇨🇳 Після того як Джек Ма стрімко почав набирати популярність серед народу та еліт і навіть робити політичні заяви, комуністи на чолі із Ксі Зіньпіньом змусили його зникнути 🫥 З 2020 по 2023 Джека Ма ніхто не бачив 👀. Він віддав комуністам частину бізнесу (Ant group) і погодився не заважати їм будувати тоталітарний режим. Лише в 2023-му Джек зʼявився на публіці і сказав, що АІ 🧠 це нова ера.
-
Вимоги додавати фінанси одразу при подачі нема. Здається, тут є люди, які подавали одразу при подачі. Інші люди подавали пізніше, коли приходили запити на таку інформацію (ми серед них). Але оскільки фінансова ситуація може змінитися до моменту, коли будуть розглядати вашу справу, офіцер може запросити фінанси повторно, якщо буде вважати за необхідне (хоча не знаю, чи такі випадки були). Однак вже є кілька випадків, коли просили свіжі довідки про несудимість, хоча люди подали одразу з основним пакетом документів
-
З того, що читала і чула на вебінарах: 1. Відмови не залежать, подаєтеся Ви самі чи з адвокатом. Просто ті, хто подається сам, часто не розуміє підстав гуманітарної програми, плутає її з біженством. А адвокати часто просто не беруть слабкі кейси. 2. Апеляція можлива, але це суд і краще з адвокатом. Якщо подавалися з адвокатом, то це додаткові кошти. Якщо подавалися самі, то треба знайти адвоката, який візьметься за справу, але, здається, дається обмежений час для подачі апеляції. 3. Якщо Ваші обставини змінилися і це посилює Ваш кейс, то можна переподатися ще раз. Також подача по гуманітарній програмі не позбавляє Вас права податися по іншій програмі, і після відмови теж. Якщо у Вас дійсний статус для перебування в Канаді, можна шукати інші шляхи.
-
Надія що бухгалтер для них більш привабливий ніж кухар у селі але хз
-
І ще підкажіть як я вже буду завіряти копії університету, то напевно варто завірити і шкільні атестати? Для евалюації