PR CUAET
-
Це якщо працювати в ресторанах/готелях даютб 6 балів ще?
-
Надія що бухгалтер для них більш привабливий ніж кухар у селі але хз
-
І ще підкажіть як я вже буду завіряти копії університету, то напевно варто завірити і шкільні атестати? Для евалюації
-
Та да, іду вчити французьку та шукати роботодавця в селі))
-
Я так понимаю сейчас все украинцы встали примерно в одни и теж баллы ..ну кроме рурал и спец профессий...
-
Трюдо на предстоящих выборах делает ставку на поддержку Индусских партий, один из канадцев говорил об этом
-
Квота не змінюється
-
А квоту они такую же оставили? Несколько тысяч до конца года? Июньских еще не начали рассматривать?
-
і для ЕЕ треба мати англ мінімум 7
-
По ЕЕ дяди и тети не дают баллов
-
потому что там тяжелее набрать баллы по выборке, а тут легче..сравните систему
-
Почему бы им с такими условиями не пойти по ЕЕ
-
www.quebec.ca/immigration/travailler-quebec/faire-reconnaitre-competences-acquises-etranger/obtenir-evaluation-comparative/preparer-demande Почитайте тут. Ви надсилаєте лише документи того рівня освіти, який хочете евалюювати. То я не бачу сенсу платити за атестат додаткові гроші 😊
-
Вроді найнижчнтй
-
Згодна, я бухгалтер англійську сподіваюсь хоча б на 9 сдати а балів буде менше ніж у робітника тім хортонс в селі
-
Так, мені теж сумно, тому що між clb6 та 11 є велика різниця. І що толку що ти здав його на 12
-
Англійська рахується по середньому балу, чи по найнижчому ? Тобто середній , до прикладу, 7, але listening 5.
-
программа откроется 30 сентября, написано что первая выборка будет не ранее середины октября и тогда будет понятно по каким критериям они отбирают и по каким балам самое хорошое что за подачу в выборку денег не берут)))
-
Ну по логіці у кого більше, той проходить, але є приписка, що AAIP will select and invite candidates from the Worker Stream pool based on candidate EOI score rankings and provincial labour market needs and priorities, available AAIP nominations, and application levels. Тобто люди, у яких будуть меньші бали, але вони у затребованій професії = проходять.
-
Ніде)) тому і питаю. А то дали таблицю, а як її прикласти і куди…
12 Jan 2024, 17:45
266189/474652
3 days ago