PR CUAET
-
программа откроется 30 сентября, написано что первая выборка будет не ранее середины октября и тогда будет понятно по каким критериям они отбирают и по каким балам самое хорошое что за подачу в выборку денег не берут)))
-
Ну по логіці у кого більше, той проходить, але є приписка, що AAIP will select and invite candidates from the Worker Stream pool based on candidate EOI score rankings and provincial labour market needs and priorities, available AAIP nominations, and application levels. Тобто люди, у яких будуть меньші бали, але вони у затребованій професії = проходять.
-
Ніде)) тому і питаю. А то дали таблицю, а як її прикласти і куди…
-
А які бали за професію дають не пише?
-
А я правильно понимаю, что о каких-то конкретных профессиях речи не идет в EoI?
-
а где вы видите проходной бал?)) я думаю его узнаем при первой выборке
-
А за яким параметром будуть надавати можливість податися ? В кого більше чи що?
-
-+ да, 59 балів кажись. Надежда що хоть будуть вибирати професії які їм потрібні і попадемо
-
Доброго! Чи потрібно якийсь сертифікат, щоб працювати офіційно як плиточник tile setter у Британській Колумбії?
-
А 69 то прохідний бал для подачі чи що ?
-
Так читала це все, і вони так пишуть, теж не хочу оплачувати лишні кошти за завіряння. Але оплата за процедуру евалюації, а туди можна відправити всі дипломи, от і задумалася про шкільні артистами чи є сенс , чи потрібні мені вони колись будуть? Комусь десь пригодилися шкільні атестати?
-
Для тех, кто имеет post graduate канадский, наврядли 7 баллов это много. Короче, одно расстройство:(