PR CUAET
-
Таня (0) збільшив репутацію D.s. (1)
-
Спасибо
-
По первому пункту я бы на писал high school По второму перевел бы вашу специальность на английский.
-
Це ось тут
-
Вы можете написати, що до 9 класу навчалися в middle school або grade 1 to 9 of secondary school, коледж можна написати vocational high school, наприклад. А далі університет - це higher education
-
1)Закінчила 9 класів середньої школи (це зараз заповнюю). 2)Дніпропетровський транспортно-економічний технікум за спеціальністю "Організація перевезень та управління рухом на залізничному транспорті" здобула кваліфікацію техніка-організатора перевезень. (Це ще не заповнювала)
-
В какой области науки находится ваше образование
-
Нет проблем получить, если работодатель дает вам 30+ часов в неделю.
-
Дівчата, можливо хтось подавався на PR з позицією хостес? Чи підходить така робота? Буду вдячна за усі ваші поради і повідомлення! Лише починаю цей процес, дуже багато питань.
-
Добрий вечір ! Підкажіть будь ласка, primary school - це з 1-8 клас, high school 9-12.? Я вчилась до 9 класу у школі , а після пішла в коледж і після до університету , пробачте за питання, але я заплуталась як писати
-
Підкажіть будь ласка. Що тут треба вказати?
-
Привіт!
-
Привіт! Підскажіть будь ласка, чи отримав хтось PR з робочим досвідом на позиції хостес?
-
Ось, перейдіть за посиланням і ознайомтеся з інформацією. Якщо будуть вже конкретні питання, то задавайте.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Можна так, див. Закріплене повідомлення номер три. Але з апостиль організацію самостійно звʼязуєтеся
-
Скажіть будь-ласка, для євалюації диплому для PR спочатку треба перекласти диплом на англійську мову, а потім вже додавати його на WES, а далі перекине на сайт Апостіль в Україні?
-
З 5к до 7к за 2 рази
-
В магазине заполнила с ними заявку, 2 раза с разницей в месяцев 5, наверное, потом на адрес пришло письмо, типа сорри, попробуйте еще
-
Тю...мне 1й раз он лайн откащали, а 2й раз в магазине дали. Я если увижу, что раздают, я вам напишу.
12 Jan 2024, 17:45
26622/451807
9 minutes ago