PR CUAET
-
А как вы 62 насчитали? Там не выходит таких баллов
-
А вот за образование они насчитывают только за наивысший степень или за оба например бакалавр Украинский и магистр канадский ?
-
Не так. Оценивается то, которое выше
-
10 education+ 10 language+ 11 year work experience+10 in Alberta + 10 permanent full time offer + 5 age = 56. Ну ещё 3 балла за френч. Вот максимум 59
-
Нет такого раздела
-
Виглядає що ні
-
Краще звичайно отримати візу в новий паспорт. Але насправді віза буде діяти і в старому, але як на мене трохи не зручно. Хоча головне щоб віза була!
-
а бали за партнера дають чи ні? якось незрозуміло
-
Тоді так 20
-
немаж or
-
Тобто 2 умови одночасно мають бути
-
Ось намагаюсь зрозуміти. Там написано any other job location outside of the Edmonton and Calgary Census Metropolitan Areas and Rural Renewal Stream designated communities
-
Вот именно. Если профессии из middle demand то даже с высшим баллом не пройдет
-
Получаешь, там есть категория рурал и категория other Alberta community
-
Так, будь яка освіта
-
А якщо едукейшн поза межами канади але є еіалюація будуть враховувати? Чи суто канадська освіта?
-
це до іншого. я маю на увазі, бали по різним факторам партнера як в Експрес Ентрі: 10 балів скажімо за вашу англійську і ще 5 за англійську партнера. В будь-якому разі, питання вичерпано.
-
А не відішлють мене, тому що паспорт вже закінчується і менш 6 місяців до закінчення, а нового немає на руках?
-
Я не поняла про последний пункт . По кликабельным ссылкам тоже не могу понять что там имеют ввиду
-
То есть если например живешь в маленьком городе на несколько тысяч и его нет в списке на Рурал программе то баллы не получаешь ?
12 Jan 2024, 17:45
266294/467462
less than a minute ago