PR CUAET
-
Таке питання, якщо ворк перміт отримано на дитину у грудні 23, на 3 роки, чи достатньо цього для подальшого навчання в колледжі чи університеті? Чи потрібно іще стаді перміт робити?
-
Насколько я помню, там две опции. Вы можете подать он-лайн, можете почтой
-
Я не про вашего знакомого. Я спрашиваю у вас, равнозначен ли для вас процесс выезда из Украины до и после запрета?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/provincial-nominees/non-express-entry/apply.html
-
Так буває, можуть пропустити або буває глюк в системі могло не приєднати або можливо просто якість була погана. Якість в цьому файлі до речі також перевірте
-
Через e-mail
-
Да. Я был удивлен, узнав, что он катается туда-обратно
-
Не обов'язково але якщо маєте бажання і можливість то можете
-
Мы говорим о выезде на пмж, которое получено и в этом отношении ничего не изменилось
-
Ні, онлайн
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, щоб подати заявку на федеральному етапі, потрібно подаватися поштою?
-
Якщо не палитись на новий документ то не потрібно. Також якщо не покидала Канаду більш ніж на шість місяців то до п'яти років потенційно також не потрібно
-
Дякую
-
Додавати будь-які документи до вашого файлу можна через форму як тільки у вас появиться номер вашої заявки
-
В принципі якщо готувати обі паралельно то в цьому нічого поганого немає. Тобто подавши на гуманітарну особливо якщо є хоть якийсь менш більш серйозні причини для цього це є непоганий варіант але паралельно я б все одно готував економічно просто як мінімум для того випадку коли гуманітарна не спрацює або в тому числі через те що це може бути навіть швидше ніж гуманітарна.
-
Дякую!
-
Чи підтвердить WES мої дипломи лінгвістики і диплом клінічного психолога?
-
Так, звісно. Я і не думала про це писати офіцеру. :)) Дякую. 🙏 Я просто скромно відповім на його листа і додам документ.
-
Якщо тільки на основі гуманітарної, тоді нажаль ні Можна буде хіба на візитор статус подаватися. Або на загальних умовах work or study permits
-
Доброго дня . Можливо є хтось з сертифікованих перекладачів хто може зробити переклад з української на словацьку?
12 Jan 2024, 17:45
2662/434773
4 minutes ago