PR CUAET
-
Вот именно. Если профессии из middle demand то даже с высшим баллом не пройдет
-
Получаешь, там есть категория рурал и категория other Alberta community
-
Так, будь яка освіта
-
А якщо едукейшн поза межами канади але є еіалюація будуть враховувати? Чи суто канадська освіта?
-
це до іншого. я маю на увазі, бали по різним факторам партнера як в Експрес Ентрі: 10 балів скажімо за вашу англійську і ще 5 за англійську партнера. В будь-якому разі, питання вичерпано.
-
А не відішлють мене, тому що паспорт вже закінчується і менш 6 місяців до закінчення, а нового немає на руках?
-
Я не поняла про последний пункт . По кликабельным ссылкам тоже не могу понять что там имеют ввиду
-
То есть если например живешь в маленьком городе на несколько тысяч и его нет в списке на Рурал программе то баллы не получаешь ?
-
И что? Почему вы думаете что девушка не может работать в такой компании? )))
-
Хоча написано any other job location outside of the Edmonton and Calgary Census Metropolitan Areas
-
Там не все так просто, это если работодатель a member of association. Это не все в хоспиталити
-
Там треба дивитись список містечок, які підходять
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, при подачі на дитячі, як вони дивляться дохід сімʼї, бо в анкеті тільки за попередні роки дохід, до переїзду в Канаду.а в переліку супутніх документів немає ані виписок з банку або з роботи, ані декларації за попередній рік.чи я щось неправильно розумію
-
Все это не имеет значения, если им ваша профессия не нужна
-
Но опять же давать 0 баллов за то что живешь в крупном городе. А если например в ред дире или грандпрерье за это баллы дают ?
-
Але ж там якщо компанія є в якомусь там списку
-
Admin сделайте анонимный опрос, интересно кто сколько набирает
-
Поки що найвищий)
-
Если правильно посчитано то 74 выходит
-
потрібна
12 Jan 2024, 17:45
266306/459091