PR CUAET
-
Заново подаватися
-
А последний пункт 10 баллов?
-
Вітаю. Чи хтось подавався з дітьми з РДУГ/ADHD чи брали ви довідку від сімейного лікаря?
-
Доброго дня. Якщо подавала документи на кліматичні, GST та на дитячі, тому що це одним документом заповнювала. Але мені відмовили у дитячих (тому що тільки тоді приїхала у Канаду), але через місяць буде 18 місяців і питання: мені потрібно заново подаватися чи автоматично будуть приходити? ( лист з відмовою я отримала ще в початку)
-
Вот именно она в большинстве для всех других национальностей,во всяком случае выглядит это так. Тот кто имеет родственников и так подался уже по воссоединению. Для остальных эта программа была шансом(в большинстве,я не говорю о всех) А теперь из-за того что остальные науии приехали сюда как раз уже к родственникам или через образование они имеют преимущество,если у вас не супер важная профессия
-
Дякую за відповідь. Скажіть ще будь ласка, про ситуацію з дитиною. Приїхала мати з дитиною до Канади,мати була primarily responsible for the dependant. Чоловік (тато) не одразу приїхав до Канади. Потім тато приїжджає до Канади, подружжя здає податкову декларацію разом. Тато створює свій кабінет CRA. Чи треба татові додати дитину у свій кабінет? Бо там заплутано написано, що primarily responsible це коли подружжя не разом і дитина рівний час з кожним із батьків. А у нас ситуація, що ми живемо разом, дитину не треба ділити, але з податкового погляду не зрозуміло в кого в кабінеті повинна бути підтягнута дитина.
-
Он вообще не всем подходит