PR CUAET
-
Тому і написали те що вище на скріні
-
Вони не зможуть одночасно всіх бажаючих пустити на сайт, він не витримає
-
Чи обов'язково друкувати 5406 щоб її підписати чи можно надіслати через веб форму електронну 5406 без підпису?
-
так само. трохи дивно зробили тут бали, в турзимі працюєш але якщо це не окремий туристичний стрім то ці 6 балів не отримуєш. якщо йти на стрім по туризму то треба лміа яку тобі не дадуть якщо зп нижче 27$.. та і робиться вони не швидко
-
З 30 вересня 10 година ранку, черги не повинно бути
-
Еще вопрос, какая очередь на сайте будет, и как скоро выйдет создать профиль 😂
-
Можливо через це і нижчі бали зможуть взяти
-
Якщо кудись поступати вчитись тут, на саме нижче що є то diploma/cetrificate 4 бали, то це те навчання що в коледжі 2 роки йде, правильно?
-
Ну як мінімум у констракшині немає багато індусів, але це є пріоритетною сферою, але там багато українців 🤷🏻♀️ тому хз
-
дякую
-
Я не требую ничего, я просто говорю как это выглядит, с учетом того ,что они знают,что есть такая нация как мы и сколько нас, и при том очень работоспособная
-
Можна, тільки довго. Податковій то не цікаво, якщо це ви так переводите власні збереження в Канаду. Якщо це дохід/зп з України - треба вказувати в декларації
-
Цього не знаю, думаю треба, щоб консультанти розʼяснили це
-
Пробували але не отримали дзвінок від працівника банку
-
всім привіт! Підкажіть, будь ласка, хто робив нещодавно дитині закордонний паспорт у посольстві Торонто? Як потім бути з ворк пермітом? хто нещодавно робив дитині паспорт, поділіться інформацією 😊
-
Так
-
LS це на громадянство
-
Воно не дає у компьютері заповнити поле signature чомусь. Тоді тільки друк і потім сканування
-
подписываете указывая свое имя и фамилию, как в паспорте
-
Дженерал
12 Jan 2024, 17:45
266482/434773
about a minute ago