PR CUAET
-
Я не требую ничего, я просто говорю как это выглядит, с учетом того ,что они знают,что есть такая нация как мы и сколько нас, и при том очень работоспособная
-
Можна, тільки довго. Податковій то не цікаво, якщо це ви так переводите власні збереження в Канаду. Якщо це дохід/зп з України - треба вказувати в декларації
-
Цього не знаю, думаю треба, щоб консультанти розʼяснили це
-
Пробували але не отримали дзвінок від працівника банку
-
всім привіт! Підкажіть, будь ласка, хто робив нещодавно дитині закордонний паспорт у посольстві Торонто? Як потім бути з ворк пермітом? хто нещодавно робив дитині паспорт, поділіться інформацією 😊
-
Так
-
LS це на громадянство
-
Воно не дає у компьютері заповнити поле signature чомусь. Тоді тільки друк і потім сканування
-
подписываете указывая свое имя и фамилию, как в паспорте
-
Дженерал
-
На этот пункт сложно рассчитывать
-
Підскажіть будь ласка notes можна замовити самому якщо заявку на ПР подавав з імміграційним консультантом.
-
Так але якщо по прикладу express entry якщо бал однаковий але місць недостатньо, беруть тих хто подався раніше, тому сенс є!
-
Можливо є якась покрокова інструкція?
-
У мене було таке з іншою формою. Я заповнила, натиснула print і зберегла як пдф під іншим іменем, потім відкрила той вже новий пдф і додала підпис на ньому. Ту форму не треба було validate, не знаю, як щодо тих, які вимагають валідації. Все робила в Adobe PDF Reader.
-
Різні програми будуть іти за різними вибірками
-
Сьогодні була .. мала 2 анкети одну на себе іншу на дитину_ забрали на дитину
-
Ну просто тепер одна таблиця з балами для всіх Я вже заплуталася
-
Я сьогодні в Торонто подавалась на дитину . Фото обов'язково мати 10 на 15
-
Допоможіть будь ласка, якщо родич чоловіка має пр тут , але я подаюсь, то це мені нічим не допомагає ?)
12 Jan 2024, 17:45
Post 266492 of 399988
less than a minute ago