PR CUAET
-
Це як? Якщо найнижчій один з них буде 4, а інші 6-7? Все одно 4 рахується?
-
А підкажіть будь ласка. З приводу цього пункту. Якщо ми подали і оплатили свою аплікацію під час голодних ігор. Її тепер треба withdraw і подаватись по новій?
-
В мене такіж оцінки як у Вас . Консультанм мені тільки написала , що буде оцінюваться по найнижчому . Тому я теж в такому шоці
-
Добрый день, может кто-нибудь может подсказать преподавателя французского кто готовит к tefaq
-
Дивитесь по найменшому балу
-
Job offer for the tourism and hospitality sector from an employer who is a member of a required sector association under the Tourism and Hospitality Stream -а це означає що має бути закритий ворк перміт?
-
Такие есть (и не так мало), но люди обычно не сильно любят этим "хвалиться" в открытую.
-
Так працює. Не середній бал а бал з всіх
-
В нашому випадку не має сенсу, по найгірше оцінка в чоловіка 3. Все одно перездавати. Я просто дивуюся логіці тих хто враховує ці бали - тобто Канади
-
Бо там 6 і вище)
-
Але там що 6, що 7 дають ті самі бали, то ж в цьому випадку немає чого хвилюватись
-
Якщо ви подали, то нащо вам ще раз подавати? Чекайте номінацію.
-
Пробуйте проаппелировать "плохой" балл, в CELPIP это неплохо работает.
-
В мене таке саме, 7/7/7/6
-
Понятное дело. Муж вот пойдет пересдавать тоже
-
Дякую.
-
Доучивать и пересдавать. Многие люди по несколько раз пересдают
-
4444= 4, 3999 = 3
-
Я наче передивлялась, то нічого не змінилось. Але якщо побачите, то дайте, будь ласка, знати нам) дякую 😊
-
Скоріше за все як і в Едмонтоні, кінець вересня початок жовтня
12 Jan 2024, 17:45
266540/474652
3 days ago