PR CUAET
-
@maria_SKMS
-
/report
-
У друзів був АОР і номер справи?
-
Не я на секьюрити, но не уверен пока как они будут эти 10 баллов засчитывать и все ли лицензированные профессии подойдут
-
Так
-
Ви здавали на Карпентера чи це про щось інше ?
-
Дякую!
-
EI maternity/maternity - це як виплати по неможливості працювати. А child benefits- це українські "дитячі". Дитячі вы отримаєте в будь-якому випадку, а EI якщо лише eligible
-
t.me/prcuaet/39128/300770
-
В принципе бальная система не плохая, только 8 баллов за родственников отбрасывают назад те кто по CUAET так как у многих других народностей есть родственники.
-
Чи буде дійсна форма якщо я заповнюю онлайн і відповідно без підписів ( поле declared before me, та інформація хто саме задекларував цю форму)?
-
Не завжди… тут дівчинка в чаті ділилася , що на бабусю дозапит не приходив … це є в умові і в принципі має бути дозапит ,але все таки видно на якого офіцера попадеш🤷♀️…
-
А хтось з групи здавав на карпентера ?
-
Ні… нічого не приходило. Навіть не отримали submit letter на початку
-
Дякую!
-
А можете уточнити в них, як їм вдалося додзвонитися без номера справи? У нас тут інші такі люди є з подібною датою подачі і без автоматичного емейла чи АОР. То коли вони дзвонять, їм кажуть, що нічого не відомо...
-
Ще різниця між звичайними EI та maternity EI, що Вам непотрібно буде звітувати bi-weekly, що ви не працюєте. Якщо знаєте дату повернення на роботу, то вкажете її і виплати зупиняється в той день, а як ні, то повідомити після выхожу на роботу одразу, щоб не прийшлось повертати потім кошти
-
Я можу перевірити вашу декларацію і якщо потрібно зроблю поправку
-
Приємно знати, що ти не один😁
-
Я вам розкажу, мій чоловік карпентер. Щоб отримати joynermen потрібно або вчитися 4 роки( тобто навчатися скільки то годин на протязі 4 років), або відпрацювати карпентером здається 9000 годин. Після цього можна готуватися до екзаменц і йти здавати і отримувати Red Seal. Поки немає red seal ви apprentice
12 Jan 2024, 17:45
Post 266950 of 389812
3 minutes ago