PR CUAET
-
Дякую!
-
А можете уточнити в них, як їм вдалося додзвонитися без номера справи? У нас тут інші такі люди є з подібною датою подачі і без автоматичного емейла чи АОР. То коли вони дзвонять, їм кажуть, що нічого не відомо...
-
Ще різниця між звичайними EI та maternity EI, що Вам непотрібно буде звітувати bi-weekly, що ви не працюєте. Якщо знаєте дату повернення на роботу, то вкажете її і виплати зупиняється в той день, а як ні, то повідомити після выхожу на роботу одразу, щоб не прийшлось повертати потім кошти
-
Я можу перевірити вашу декларацію і якщо потрібно зроблю поправку
-
Приємно знати, що ти не один😁
-
Я вам розкажу, мій чоловік карпентер. Щоб отримати joynermen потрібно або вчитися 4 роки( тобто навчатися скільки то годин на протязі 4 років), або відпрацювати карпентером здається 9000 годин. Після цього можна готуватися до екзаменц і йти здавати і отримувати Red Seal. Поки немає red seal ви apprentice
-
Хтось коряво робив декларацію і не вказав персональні кредити
-
Доброго дня! Можливо комусь потрібна інформація, як отримати довідку про несудимість з Іспанії, можу поділитися інформацією безкоштовно . Трохи довгий процес ,але я заплатила біля 100$,а не так як просять посередники 400$ за одну.
-
На нашу бабусю теж не було дозапиту. Показали 15 років до пенсії.
-
Интересно.
-
www.instagram.com/liudmyla_tefaq?igsh=eHp5amNrYXFhNDM= гарний викладач, але важкувато до неї попасти
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка що робити..Я здавала біометрію 21 серпня,її видно в особистому кабінеті ,але сьогодні знову прийшов запит на біометрію тільки на мене.. В мене стерті хімією і гарячим посудом відпечатки,тобто не відновляться 😄Невже знову робити?Як краще поступити.
-
Так, це знаю. Вони дзвонять, але через відсутність номера справи їм кажуть, що інформації нема.
-
Офіс Сідней в Nova Scotia, вони дуже повільні 🙄
-
В групі вже ділилися: ircc: 1-888-242-2100 Yes and then UCI followed by the # key then 3-1-0 to get to agent faster).
-
Добрий день, може хтось стикався з таким. Я закінчила коледж 4 р. і університет 2 р. ( бакалавр ), але прикріпила документи лише бакалавра. Чи можуть мені у Wes прирівняти до нижчого ступеня тому що, вчилась на бакалавра менше 4р ?
-
Я взагалі не уявляю як людям в такому віці можна згадати всю історію робіт , навчань з 18 років🤔🤷♀️що , де , коли😁😬…. Слава Богу , що попадають якісь совісні офіцери, і цього дозапиту не роблять🙏
-
Хто подавався через чоловіка/дружину, був запит документи які підтверджують відносини? Якщо так, які саме?
-
Ну я з травня чекаю З останнього апдейту - 2 міс поки ще Але блін, напрягає вже
-
Так, це знаю, сама так дзвонила недавно.
12 Jan 2024, 17:45
266964/454183
4 minutes ago