PR CUAET
-
Офіс Сідней в Nova Scotia, вони дуже повільні 🙄
-
В групі вже ділилися: ircc: 1-888-242-2100 Yes and then UCI followed by the # key then 3-1-0 to get to agent faster).
-
Добрий день, може хтось стикався з таким. Я закінчила коледж 4 р. і університет 2 р. ( бакалавр ), але прикріпила документи лише бакалавра. Чи можуть мені у Wes прирівняти до нижчого ступеня тому що, вчилась на бакалавра менше 4р ?
-
Я взагалі не уявляю як людям в такому віці можна згадати всю історію робіт , навчань з 18 років🤔🤷♀️що , де , коли😁😬…. Слава Богу , що попадають якісь совісні офіцери, і цього дозапиту не роблять🙏
-
Хто подавався через чоловіка/дружину, був запит документи які підтверджують відносини? Якщо так, які саме?
-
Ну я з травня чекаю З останнього апдейту - 2 міс поки ще Але блін, напрягає вже
-
Так, це знаю, сама так дзвонила недавно.
-
До цього було ще два листи.
-
1 ( якщо у вас є UCI), ваш UCI номер, 1 ( якщо вірний ваш UCI) , знову 1, 2, 0 я тільки так дзвоню і завжди дозвонююсь , але інколи в них перезагружена лінія , то кажуть передзвонити пізніше……
-
Ви подались на візу, а не на WP
-
Подтвердят. Почему нет? Я делала эволюцию всех дипломов, ПТУ + университет.
-
Можете також мені скинути посилання? Дякую)
-
Подались на OWP ,запросили паспорт на вклейку. Паспорт вже прийшов,але з туристичною....
-
Але так всі додзвонюются і просять тимчасовий номер…
-
4 роки коледжу і wes зарахував як diploma(three years) І це наче як Bachelor’s degrees
-
Якщо не помиляюся, то максимум можна набрати 69 ))
-
Ну ,100% Ви помилилися.. Тому що на OWP - не просять паспорт .... Подавайтеся тепер на OWP
-
Как раз ошибаетесь) Ещё 31 по human points
-
пока было достаточно св. о браке, которое подается вместе с анкетой
-
Через 4 роки(
12 Jan 2024, 17:45
266977/433137
2 minutes ago