Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 916.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Галя
    wrote on last edited by
    Так і зроблю,!записалася на 1 жовтня,це найближча дата.Це означає що рівно за місяць від моєї попередньоїздачі,,офіцер відкрив мій файл..і зробив запит..Висновок для мене шо вони там дууже прискіпливо на нас дивляться.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna Nechyporuk
    wrote on last edited by
    Ще вільний слот?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5142546789T Offline
    t5142546789T Offline
    MIG Immigration Canada
    wrote on last edited by
    Обычно первый этап рассмотрения (до поучения AIP) занимает около 2х лет. Это стандартные сроки. Для украинцев это работает быстрее, но времена когда решение выносили за дни и за недели уже в прошлом (2022-до середины 2023 года). Сейчас украинцы ждут первого этапа 8-9 мес (что всё равно быстрее чем для всех остальных). Все заявки H&C сопровождаются детальным анализом ситуации со стороны офицера (о чём свидетельствуют выписки GCMS)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maximus
    wrote on last edited by
    Опять таки, имхо(!!) первые две выборки не будут показательными по баллами, ибо считай полгода иммиграционка провинциальная была "мертва" и щас там могут быть очень заряженные люди (и французский и образование итд, и всё это без учёта "вот та нация в приоритете выглядит")
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liudmyla
    wrote on last edited by
    Ось тут багато інфо зібрано волонтерами про те, як Квебек втихаря прибрав підтримку КУАЕТ: canada-ukraine.notion.site/Accueil-des-Ukrainiens-au-Qu-bec-2022-aujourd-hui-9c9f447662c645b4aef50c56d8ad852b. Також бачила пости на ФБ, де люди писали, що подалися на продовження RAMQ, але їм не продовжили, вказавши, що відкритий дозвіл на роботу CUAET більше не дає право на страховку. Це здається були новоприбулі, яким картку дали на рік і тепер не хочуть продовжувати. Але це ж стосується і тих, хто приїхав у 2022 і в кого покриття також закінчується в 2025. Однак є надія, що ті хто отримають eligibility по цій програмі + certificat de sélection зможуть податися на картку RAMQ.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tarasiuk Olga
    wrote on last edited by
    Дуже Вам дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t948819285T Offline
    t948819285T Offline
    👁👁 EL🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    Вам потрібно подзвонити їм. Якщо мам не може спілкуватись, то зайдіть її кабінет та перед цим заповніть та загрузить форму representative, щоб ви могли за неї говорити. Бо інакше не будуть спілкуватись з вами
    1 Reply Last reply
    0
  • t1834308142T Offline
    t1834308142T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Та сама історія. Маю з усього 7, а рідінг 5. І 54 бали. Поки не зрозуміло, чи врятують мене ще два
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maximus
    wrote on last edited by
    За бесплатно закинуть заявку в пулл звучит получше, чем вообще не закинуть...без декларации...авось прокатит) А судя по всему данная система отбора надолго приживется наконеуто, так что нет разницы, плюс думаю можно будет же свободно заявку редактировать, если год отработал на новой работе, где декларацию дают или селпип подтянул итд
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tarasiuk Olga
    wrote on last edited by
    Вони так запросили, я думаю, що в цьому проблема. Вони написали, що потрібно поєднати дохід в Україні та в Канаді. І здається вони нарахували на цю суму податок. Хоча там було 16 тис плюс 200 дол.🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by
    Не согласна😁 10 месяцев назад у меня была совсем "неправильная" сдача биометрии. В наличии было 9 норм пальцев и один с разрубленной пополам дверью машины подушечкой. Судя по всему за 10 месяцев никто ту биометрию в глаза не видел или им и такое сойдёт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Demyanenko
    wrote on last edited by
    Образование - факт, у большинства Родственник - далеко не у всех, сюда студентами много едут (ехали)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1223416913T Offline
    t1223416913T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    К сожалению,никак Здесь не делают украинский паспорт детям.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1364178206T Offline
    t1364178206T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Вам же ответили, что не важно какой там паспорт, всех рассматривают на общих основаниях.если и будут доп проверки, то это не из-за гражданства
    1 Reply Last reply
    0
  • t449145591T Offline
    t449145591T Offline
    Дмитрий Захаров
    wrote on last edited by
    Просто взять типичного человека«той национальности» то у них как минимум или родственник или образование или опыт что то типо тим хортенса и все 80% украинцев в пролете и будем в том пуле долго тонуть)😂😂😂 Це на мою думку
    1 Reply Last reply
    0
  • t353237556T Offline
    t353237556T Offline
    Oleksii Kolodkin
    wrote on last edited by
    виходить що чекають люди з грудня як раз 8-9 міс, але ж вони і не отримали поки що нічого. Тобто чи можна стверджувати що Українці отримають АІП за 8-9 міс (звідка цифра) ? Може ми всі ще рік чекатимем
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Галя
    wrote on last edited by
    Так і зроблю,!записалася на 1 жовтня,це найближча дата.Це означає що рівно за місяць від моєї попередньоїздачі,,офіцер відкрив мій файл..і зробив запит..Висновок для мене шо вони там дууже прискіпливо на нас дивляться.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liudmyla
    wrote on last edited by
    Поки що ніхто не писав, що отримав ПР від Квебека. Але є кілька справ, по яких відомо, що вони рухаються t.me/prcuaet/1783/298588
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina Demirova
    wrote on last edited by
    Интересно есть где-то информация сколько приехавших по cuaet получили ПР и сколько уехало
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Галя
    wrote on last edited by
    Катя,о це цікаво. Дай Бог шоб це було остання зауваження до моєї аплікації))Ви мені сьогодні допомогли,дякую дуже!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags