PR CUAET
-
Та у меня много коллег, которые тоже ломают голову, как получить) Они такие же люди с такими же проблемами)) Просто по статистике их сильно больше, соответственно, и мест им больше надо) Все все получим :)
-
Оооооооо надія є)))😂😂😂 Конечно я буду думать и надеется как ты - позитивно )
-
Я подавалася зі сторони брата, який живе у Квебеці. Але я вказала що не розглядаю Квебек для подальшого життя. Як думаєте, якщо я не подавала на відбір Qb, розглянуть швидше? Мені важливо це бо за рік дитина піде вчитися до коледжу або універу
-
То есть если у меня сейчас 12+ месяцев forklift operator-ом получается по work experience у меня максимальные 21 балл) и я перейду на construction то эти +10 баллов могут не спасти и лучше не рыпаться ?😅 А то как то не хочется но видимо нужется)
-
Та і тут хтось з активних писав, що подався ще в березні 23 року і тиша після цього
-
Таке питання Підкажіть будь ласка Може в когось було таке Ми прилитіли до Канади 28 березня 2023 року Були 1 місяць нам робили дом 3 місяці ремонт І ми вирішили де які питання і продали наші машини повернулися в середині серпня І ось думаєм нам можно зараз подаватися чи чекати чи де то запитати !? Може в кого було щось подібне Тут же і люди на відпочинок летають!
-
Зараз ми всі можемо орієнтуватись вже на загальний середній термін розгляду 20 місяців) а не те, кому що давали до середини 23 року. А враховуючи, який ми ажіотаж по цій програмі створили, то не здивуюсь, якщо він збільшиться
-
Добрий вечір, в суботу друг допомагав заповнити заявку вже на федеральний етап, в CUAET в мене було вказано робота і trip одне і те ж саме, в цій заявці я вказав подорож тільки в Швецію, роботу вказав всю де працював ту що памʼятав приблизні дати, перед вилітом в Канаду працював на LG в Польщі, цю роботу я не вказував в CUAET, тому що ще працював і не летів, на федеральний етап звісно вказав цю роботу. Мене що цікавить, чи це сильно вплине на розгляд і може бути відмова, що різна інформація з CUAET чи ні? На федеральний етап я всю інформацію надаю правдиву як є.
-
Всё может быть, в иммиграции вообще гарантий не бывает
-
🍁⚠️Зміни в Alberta Advantage Immigration Program: що треба знати і до чого готуватися? 🍁🍁🍁 ⁉️Що нового? Станом на 30 вересня 2024 року кандидати, які бажають отримати запрошення подати заявку на одну з потоків для працівників в рамках Alberta Advantage Immigration Program(AAIP), повинні подати Заяву про зацікавленість (EOI) працівника. 💰Яка вартість? Подання EOI працівника є безкоштовним. 📊Як це буде працювати? Кандидати самостійно вносять інформацію про себе через онлайн-форму EOI на порталі AAIP. Кожна EOI оцінюється та ранжується за сіткою балів EOI працівника. Кандидати, які успішно подали EOI, будуть внесені до пулу потоку працівників для подальшого розгляду. ➡️Що буде після ЕОІ? AAIP буде проводити регулярні відбори з пулу потоку працівників для конкретних потоків та шляхів. Відбір і запрошення кандидатів з пулу здійснюватиметься на основі рейтингу балів EOI, потреб ринку праці провінції, наявності номінацій AAIP та рівня поданих заяв. Відібрані кандидати отримають запрошення подати заявку електронною поштою. ⏰Коли це все розпочне діяти? Нова система стане доступною 30 вересня 2024 року о 10:00, але немає необхідності поспішати з поданням EOI працівника, оскільки перші відбори з пулу потоку працівників відбудуться лише в середині або наприкінці жовтня 2024 року. 💡Що я маю робити зараз? 🍁Переконайтеся, що ви відповідаєте вимогам для одного або декількох потоків AAIP для працівників. 🍁Ознайомтеся зі сіткою балів EOI працівника, щоб зрозуміти, яку інформацію потрібно буде вказати та як нараховуються бали. 🍁Скасуйте усі існуючі заявки або EOI перед створенням нової EOI працівника. 🍁Переконайтеся, що у вас є дійсний базовий обліковий запис на Alberta.ca. Ви можете його використовувати. 🍁🍁🍁 www.instagram.com/reel/DASDInYslm4/?igsh=MW45bjloYWxxMGxqaQ== ———————————— #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #українцівканаді🇨🇦🇺🇦 #ukrainecanada #aaip #albertaimmigration #aos
-
🍁⚠️Зміни в Alberta Advantage Immigration Program: що треба знати і до чого готуватися? 🍁🍁🍁 ⁉️Що нового? Станом на 30 вересня 2024 року кандидати, які бажають отримати запрошення подати заявку на одну з потоків для працівників в рамках Alberta Advantage Immigration Program(AAIP), повинні подати Заяву про зацікавленість (EOI) працівника. 💰Яка вартість? Подання EOI працівника є безкоштовним. 📈Як це буде працювати? Кандидати самостійно вносять інформацію про себе через онлайн-форму EOI на порталі AAIP. Кожна EOI оцінюється та ранжується за сіткою балів EOI працівника. Кандидати, які успішно подали EOI, будуть внесені до пулу потоку працівників для подальшого розгляду. ➡️Що буде після ЕОІ? AAIP буде проводити регулярні відбори з пулу потоку працівників для конкретних потоків та шляхів. Відбір і запрошення кандидатів з пулу здійснюватиметься на основі рейтингу балів EOI, потреб ринку праці провінції, наявності номінацій AAIP та рівня поданих заяв. Відібрані кандидати отримають запрошення подати заявку електронною поштою. ⏰Коли це все розпочне діяти? Нова система стане доступною 30 вересня 2024 року о 10:00, але немає необхідності поспішати з поданням EOI працівника, оскільки перші відбори з пулу потоку працівників відбудуться лише в середині або наприкінці жовтня 2024 року. 📊Що впливає на мій рейтинг? 🎓 Освіта 🗣 Рівень володіння мовами 👔 Загальний досвід роботи та досвід роботи в Альберті 👶 Вік 👨👩👧👦 Родинні зв’язки в Альберті 💼 Постійна пропозиція на повну зайнятість 🛠 Пропозиція роботи в певних галузях 📍 Місце розташування вашої роботи 🔧 Наявність сертифікації у певних професіях 💡Що я маю робити зараз? 🍁Переконайтеся, що ви відповідаєте вимогам для одного або декількох потоків AAIP для працівників. 🍁Ознайомтеся зі сіткою балів EOI працівника, щоб зрозуміти, яку інформацію потрібно буде вказати та як нараховуються бали. 🍁Скасуйте усі існуючі заявки або EOI перед створенням нової EOI працівника. 🍁Переконайтеся, що у вас є дійсний базовий обліковий запис на Alberta.ca. Ви можете його використовувати. 🍁🍁🍁 www.instagram.com/reel/DASDInYslm4/?igsh=MW45bjloYWxxMGxqaQ== ———————————— #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #українцівканаді🇨🇦🇺🇦 #ukrainecanada #aaip #albertaimmigration #aos