PR CUAET
-
Мы говорим о выезде на пмж, которое получено и в этом отношении ничего не изменилось
-
Ні, онлайн
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, щоб подати заявку на федеральному етапі, потрібно подаватися поштою?
-
Якщо не палитись на новий документ то не потрібно. Також якщо не покидала Канаду більш ніж на шість місяців то до п'яти років потенційно також не потрібно
-
Дякую
-
Додавати будь-які документи до вашого файлу можна через форму як тільки у вас появиться номер вашої заявки
-
В принципі якщо готувати обі паралельно то в цьому нічого поганого немає. Тобто подавши на гуманітарну особливо якщо є хоть якийсь менш більш серйозні причини для цього це є непоганий варіант але паралельно я б все одно готував економічно просто як мінімум для того випадку коли гуманітарна не спрацює або в тому числі через те що це може бути навіть швидше ніж гуманітарна.
-
Дякую!
-
Чи підтвердить WES мої дипломи лінгвістики і диплом клінічного психолога?
-
Так, звісно. Я і не думала про це писати офіцеру. :)) Дякую. 🙏 Я просто скромно відповім на його листа і додам документ.
-
Якщо тільки на основі гуманітарної, тоді нажаль ні Можна буде хіба на візитор статус подаватися. Або на загальних умовах work or study permits
-
Доброго дня . Можливо є хтось з сертифікованих перекладачів хто може зробити переклад з української на словацьку?
-
Без додаткових документів, просто ПМЖ (аналог Канадського ПР)?
-
То есть выехать из Украины до и после 24.02.2022 для вас тоже равнозначные процессы?))
-
Виглядає так, що секції Biometrics не треба вірити. Але у вас дані про біометрію оновились. Тому, напевне, вашу нову біометрію зарахували, а на сайті помилки. Мені так виглядає. Тому що я теж дивувалась, що на пошту прийшов запит на біометрію, а в акаунт - ні, написано було, що біометрія не потрібна
-
Відповідно через розкрученість цієї програми "помагаторами" та "кумами", часто люди банально не можуть собі дозволити якісну професійну допомогу, і подаються самі. Але тоді, навіть в порівнянні з допомогою "помагаторів", шанси ще на порядок меньші. Бо програма дууууже нюансна. І щоб добре розуміти що працює, а що ні, і чому, треба заглиблюватися в case law, а більшість людей до такої глибини ресерчу точно не доходить
-
Якщо я прилетаю в Торонто, а далі ще не знаю куди. Можу я оформити медогляд у Торонто? Ну і на поміч подати.
-
Как по мне, так это равнозначные процессы
-
Имея польское пмж и получить разрешение на пмж — немного разные вещи.
-
А його можна робити будь де і він діє по всій країні, чи треба робити там де будеш жити та працювати?
12 Jan 2024, 17:45
2670/466019
4 minutes ago