PR CUAET
-
Так, треба міняти
-
До скільки вам підвищили, якщо не секрет?
-
В наступній формі можна буде
-
Я б не хотіла змінювати банк, в мене servus union
-
При заповненні форми 5406 треба вказати ім'я англійською та українською. Але про мене та чоловіка вже заповнюється автоматично, як додати на українській мові? Чи це стосується тільки інших родичів (батьків, братів, сестер)?
-
Так, витяг+виписка, контракти, інвойси за кожен місяць, довідки з банку про відповідні надходження на рахунок, reference letter Ок-5/7 я не додавала
-
Якщо досі працюєте, то графа "до" пуста
-
О якой программи йде річь? чи е щось подібне в NB?
-
Остап выше уже отвечал на такой же вопрос. Можете попробовать. Есть у кого приняли, но могут и не принять, и запросят из посольства. А это время. Поэтому Остап рекомендовал взять.
-
Теж CIBC.
-
В мене теж вже 2 раза підвищився, теж СІВС
-
Тимчасовим воркерам підвищують кредитний ліміт без проблем, але багато залежить від менеджера та конкретно банку. Ну і, мабуть, від вашого доходу та стабільності праці. Я не мав проблем із СIBC, але думаю, можна пробувати і з іншими банками.
-
Може запитати іншого менеджера, або змінити банк?
-
З тимчасовим статусом отрима вже 2й раз підвищення ліміту. Звісно не 10к. Але вже 5к ліміту є.
-
Ні, та 9 показує тимчасовий статус. Ніяк.
-
Дякую❤️ а до ПР ніяк не міняють? Може знаєте про такі випадки?
-
Питання: як правильно вказувати поточну дату роботи на якій ти зараз працюєш, теж 9999/01/01?
-
Так, треба, зараз з 9 починається, а потім буде з іншої цифри
-
@OstapBosak Добрый день, я немного запутался У меня есть справка о несудимлсти из Дії, переведення и заверенная Канадским нотариусом. Можно ли данные документы прикреплять к заявке. Или нужно все таки отправлять эти документы в посольство и потом прикреплять в заявку? Спасибо
-
Добрий день. А скільки ви чекали візу? . Бо я подавала ше в середині червня, більше 4-з місяців
12 Jan 2024, 17:45
26716/446694
less than a minute ago