PR CUAET
-
fhc-ng.com/latest-canada-lmia-approved-job-august-2024/
-
Добрий день,підскажіть будь ласка як правильно зробити довіреність в Канаді на продаж квартири в Україні.Можливо хтось знає україномовних нотаріусів в Нью-Брунсвик чи Нова Скотія. Буду вдячна за відповідь.
-
Доброго дня! Подавалась 11.12 В початку листопада треба на тиждень виїхати з Канади , хвилююсь чи не співпаде саме на той час Portal 1, на якому потрібно бути в Канаді. Підскажіть будь ласка хто вже проходив ці етапи. Чи дається якийсь термін на відповідь? Щоб встигнути фізично повернутись і написати що я є в Канаді. Хоча теоритично , ще навіть запрошення на здачу біометріі не отримала (тільки оплатила в кінці липня) тому не думаю що за місяць все так швидко рухнеться, але буду вдячна за будь які коментарі на цю тему
-
Я з Манитоби писала на сайте Оттавы та менi вiдровiли що приймуть
-
Доброго ранку! В мене до запитували деякі документи два тижня назад. Я завантажила. Сьогодні прийшов лист, в якому просто говориться, що апплікейшн розглядається. Це значить, що вони все прийняли?
-
Это уже позже, когда анонсировали "урезку" лмиа и это на федеральном уровне было, а до этого конкретно АБ власти встречались. Но могу ошибаться
-
Якщо ви збираєтеся подорожувати за межі Канади, то віза буде потрібна, щоб в'їхати сюди. Якщо н,і то не обов'язково
-
Дуже малоймовірно, що портали будуть у вас в цей час. Ви маєте пройти біометрію, потім отримати eligibility, і потім ще через 4-5-6 місяців портали.
-
Слот є. Я в Торонто
-
Якщо э слот
-
Бо часу мало пройшло щоб отримати. Вас цікавить якесь конкретне питання щодо отримання паспорту чоловікам? Питайте може підкажу щось
-
Самое печальное что не указано проходной бал. Можно в этом пуле годами весеть и не знать выбирут или нет. Ещё сильнее домой захотелось.
-
Це PAL, означає що ви пройшли Eligibility
-
Обіцяли спростити цю форму, але у Амазона просто така політика, не підтримують вони іміграційні процеси простих працівників, не заморочуються
-
Статті не було, здається хтьсь з іміграціцних консультантів розповідав що буда зустріч у них з представниками влади і там про це зокрема йшла мова
-
Ясно
-
Дякую за відповідь
-
Дякую! А який далі етап очікувати? Мені щось треба робити?
-
А що скажете будете пробувати 30 робити профіль ? Не знаю як правильно зробити Почекати подивитись чи робити 🤪
-
Роками не треба, декілька вибірок покажуть що до чого
12 Jan 2024, 17:45
267269/466919
5 minutes ago