PR CUAET
-
Бо часу мало пройшло щоб отримати. Вас цікавить якесь конкретне питання щодо отримання паспорту чоловікам? Питайте може підкажу щось
-
Самое печальное что не указано проходной бал. Можно в этом пуле годами весеть и не знать выбирут или нет. Ещё сильнее домой захотелось.
-
Це PAL, означає що ви пройшли Eligibility
-
Обіцяли спростити цю форму, але у Амазона просто така політика, не підтримують вони іміграційні процеси простих працівників, не заморочуються
-
Статті не було, здається хтьсь з іміграціцних консультантів розповідав що буда зустріч у них з представниками влади і там про це зокрема йшла мова
-
Ясно
-
Дякую за відповідь
-
Дякую! А який далі етап очікувати? Мені щось треба робити?
-
А що скажете будете пробувати 30 робити профіль ? Не знаю як правильно зробити Почекати подивитись чи робити 🤪
-
Роками не треба, декілька вибірок покажуть що до чого
-
А чому ні. Гірше,не спробувати
-
Я в приватних повідомленнях запитав.
-
Доброго дня може хтось зміг би допомогти підказати що робити В мене паспорт закінчується в кінці травня встав на чергу щоб його поновити Перміт також закінчується чи міг би в крайніх випадках податися без паспорта на перміт чи просто сидіти кожен день і дивитися чи немає місця на слот Я просто малий ше і нічо так тут і не поняв. Боюся що це вже запізно шось робити
-
Зрозуміло! Дякую😎
-
Просто очікуйте. Я не знаю як у вас справи з медициною або з бекграундом, але наступні етапи мають бути вони
-
Вказувати можна, що завгодно, але коли прийде запрошення подаватися на номінацію то в списку документів буде декларація і її відсутність призведе до відмови. Отримання балів за job offer, це до речі найчастіше прикра помилка в Експрес Ентрі. Хочу нагадати що в системі Expression of interest є два основні моменти - бали за якими відбирають кандидатів на отримання номінації і відповідність стріму за яким кандидата обрали. Тобто скільки б у Вас балів не було якщо Ви не відповідаєте стріму то в результаті буде відмова. Відповідно пробувати обійти систему і набрати побільше балів втрачає сенс якщо всіх документів на руках немає.
-
Якщо у Вас закінчився паспорт, то треба спробувати його подовжити у консульстві і тоді подаватися на перміти або ж ловити слот на новий паспорт.
-
Скажіть будь ласка адресу в Оттаві консульства? Яка правильна?
-
2 поездки по 1 дню. вы же 2 раза были в варшаве.
-
А чого чекати? Перший відбірк буде не раніше 15 жовтня (або і пізніше). Більш за все інформацію до отримання номінації можна буде міняти Суть цієї системи для провінції це розуміти скільки є бажаючи і хто має можливість податися на номінацію і знати таким чином скільки просити номінацій і також розуміти які є професії в полі і вибирати по тих хто актуальні
12 Jan 2024, 17:45
267279/464651
3 minutes ago