PR CUAET
-
Скажіть будь ласка адресу в Оттаві консульства? Яка правильна?
-
А чого чекати? Перший відбірк буде не раніше 15 жовтня (або і пізніше). Більш за все інформацію до отримання номінації можна буде міняти Суть цієї системи для провінції це розуміти скільки є бажаючи і хто має можливість податися на номінацію і знати таким чином скільки просити номінацій і також розуміти які є професії в полі і вибирати по тих хто актуальні
-
В залежності де. В Едмонтоні можна на місці
-
Дякую за відповідь. Через скільки часу після biometric звуть на eligibility? 4-5-6 це означає від 4 до 6 місяців? що собою представляють портали? Їх багато?
-
Завчасно потрібно
-
Доброго дня. Під скажіть, будь ласка, на коли зараз можливо зловити слоти на Оттаву? І коли це краще робити, та чи можливо оплата нового паспорта дитині на місці? Вибачаюсь, розумію, що багато питають за це. Буду вдячна.
-
Доброго дня! Якщо ви паспотр не продовжували то запасним варіантом може бути продовження паспотрта за 2 місяці до закінчення. І потім податися на продовження work permit але починайте вже від сьогодні ловити слоти щоб на паспотр податися бо поки ви зловите запис, а це ще той квест. Поки він прийде то точно всі сроки пройдуть. А як продовжите то так і вкажіть як будете подаватися на проведення work permit що паспорт продовжений. І як будете продовжувати візьміть в консульство фото щоб у вас було. Чула що з фото продовжують ніби як на 5 років, а без фото на 4. Правда я читала тут у групі таку інформацію, як працює то не знаю. Можливо хто знає відгукніться як на справді!
-
Дякую , та просто балів дуже мало тільки 50 І не знаю чи є сенс Ще і англійська прийшла де все 6,8 і одна 5 😢😩
-
331 Metcalfe st
-
Ребята, у нас UPDATE! 🎉👏🎊😄🔥 💃🏾 3 ноября 2023 отправка заявки 16.11.2023 запрос на оплату биометрии 16.11.2023 оплачено биометрию 04.12. 2023 получено письмо на сдачу биометрии 13.12.2023 сдача биометрии 18.06.2024 запрос Police certificate 2.07.2024 отправлено Police certificate (справка с Дии) Получено подтверждение в виде эмейла! ☝️ 22.09.2024 снова запрос на справку с полиции 😳 Отправила справку в третий раз на все возможные эмейлы, через веб формы и даже через «технические проблемы». 23.09.2024 звонили в Иммиграцию, объясняли что отправили справку еще в июле, что отправили в пятницу снова, НА ЧТО ПОЛУЧИЛИ ОТВЕТ: мы справку не видим! 😳🥹🤯 Дайте нам пару дней. 24.09.2024 you meet the conditions eligibility requirements!!!! 🥂🍾🎉🥳