PR CUAET
-
Доброго дня! Якщо ви паспотр не продовжували то запасним варіантом може бути продовження паспотрта за 2 місяці до закінчення. І потім податися на продовження work permit але починайте вже від сьогодні ловити слоти щоб на паспотр податися бо поки ви зловите запис, а це ще той квест. Поки він прийде то точно всі сроки пройдуть. А як продовжите то так і вкажіть як будете подаватися на проведення work permit що паспорт продовжений. І як будете продовжувати візьміть в консульство фото щоб у вас було. Чула що з фото продовжують ніби як на 5 років, а без фото на 4. Правда я читала тут у групі таку інформацію, як працює то не знаю. Можливо хто знає відгукніться як на справді!
-
Дякую , та просто балів дуже мало тільки 50 І не знаю чи є сенс Ще і англійська прийшла де все 6,8 і одна 5 😢😩
-
331 Metcalfe st
-
Ребята, у нас UPDATE! 🎉👏🎊😄🔥 💃🏾 3 ноября 2023 отправка заявки 16.11.2023 запрос на оплату биометрии 16.11.2023 оплачено биометрию 04.12. 2023 получено письмо на сдачу биометрии 13.12.2023 сдача биометрии 18.06.2024 запрос Police certificate 2.07.2024 отправлено Police certificate (справка с Дии) Получено подтверждение в виде эмейла! ☝️ 22.09.2024 снова запрос на справку с полиции 😳 Отправила справку в третий раз на все возможные эмейлы, через веб формы и даже через «технические проблемы». 23.09.2024 звонили в Иммиграцию, объясняли что отправили справку еще в июле, что отправили в пятницу снова, НА ЧТО ПОЛУЧИЛИ ОТВЕТ: мы справку не видим! 😳🥹🤯 Дайте нам пару дней. 24.09.2024 you meet the conditions eligibility requirements!!!! 🥂🍾🎉🥳
-
Рідінг (дуже важки текст попався ) взагалі нічого не зрозуміла окрім простих слів і сенс тексту
-
Я так розумію це вона Якщо ні то виправте
-
Declaration and Authorization Form Хто знає, ця форма стандартна? Її десь можна скачати и дати роботодавцю на підпис?
-
Добрий ранок! Підкажіть будь ласка , хто недавно був в Едмонтоні і замовляв новий паспорт для дорослого. Просто готую документи і хочу пересвідчитись , що все підготувала, бо якщо щось не так піде , то важко буде ще раз слот зловить. Треба надати такі документи: 1 анкета 2 закордонний паспорт 3 внутрішній паспорт 4 work permit 5 довідка про реєстрацію місця проживання в Україні 6 довідка реєстраційний код 7 на місці оплатити 172 CAD Та мати копії усих цих документів, все вірно? Не треба мати driver licence для підтвердження особи та свідоцтво про народження та розлучення , якщо була зміна прізвища, не питають про це?Та що відбувається в самому консульстві? Там викликають по прізвищу, по часу? Мене повинні сфотографувати та видати шестизначний номер, ще що я повинна отримати ? А потім тільки перевіряти виготовлення паспорту на сайті? Будь ласка , хто вже то все пройшов , розʼясніть! Хочеться бути трішки підготовленою)))
-
А перездати це не гарантія що буде легкий текст і -300 ще раз
-
Добрий день! Така ситуація, подалися з чоловіком на ПР, перед тим зробили довідку через консульство в Оттаві, чекали 5 місяців на неї , і при подачі не помітили , що консул зробив помилку в прізвищі чоловіка, і зараз офіцер запросив нову довідку . У нас є ще стара довідка з дії з печаткою , але вона з квітня, чи можна перекласти її ?
-
Дуже вам дякую!