PR CUAET
-
Дякую❤️ а до ПР ніяк не міняють? Може знаєте про такі випадки?
-
Питання: як правильно вказувати поточну дату роботи на якій ти зараз працюєш, теж 9999/01/01?
-
Так, треба, зараз з 9 починається, а потім буде з іншої цифри
-
@OstapBosak Добрый день, я немного запутался У меня есть справка о несудимлсти из Дії, переведення и заверенная Канадским нотариусом. Можно ли данные документы прикреплять к заявке. Или нужно все таки отправлять эти документы в посольство и потом прикреплять в заявку? Спасибо
-
Добрий день. А скільки ви чекали візу? . Бо я подавала ше в середині червня, більше 4-з місяців
-
Питання: коли отоимуєш ПР, номер SIN треба міняти? Виникло таке пииання, бо подзвонила в банк, щоб збільшити кредитний ліміт, а мені сказали, що з моїм SIN не можуть збільшити, бо він тимчасовий...
-
Я швидко глянула на Indeed - є вакансії в різних компаніях . Спілкуйтесь взнавайте. Моя компанія не мала реєстрацію для SINP , але все зробила. Це безкоштовно для них. Заходите на сайт саскатчевану і шукаєте усі вимоги .
-
А які це документи? Реєстрація Фоп, ок-5, контракти чи ще щось?
-
Як я вам казала в інший групі - дивіться вакансії у Brandt на сайті . У них багато цехів .
-
Industrial mechanic
-
433A Millwright лицензия
-
Дайте як правильно на англ ваша професія/трейл і що за ліцензія
-
Дякую велике!)
-
Хорошо, спасибо большое!
-
Ну я специально лицензию для этого получал, да и опыт есть из дома
-
Вона там буде в порталі при подачі
-
Да,мы понимаем, у нас настоящие отношения и мы можем это доказать Можете, пожалуйста, скинуть ссылку на форму common law?
-
Якщо з цим буде проблема, ласкаво просимо в Альберті та Манітобу )) Там з тим простіше. Тому якщо ви ще в пошуках роботи, не обмеждуйте себе тільки Саскачеваном. І більше робіт буде з чого вибрати, і іміграціія місцями простіша
-
ЗП на jobbank А СІНП питатися в роботодавця.
-
Там можна не по спеціальності
12 Jan 2024, 17:45
26731/447052
32 minutes ago