PR CUAET
-
Питання: як правильно вказувати поточну дату роботи на якій ти зараз працюєш, теж 9999/01/01?
-
Так, треба, зараз з 9 починається, а потім буде з іншої цифри
-
@OstapBosak Добрый день, я немного запутался У меня есть справка о несудимлсти из Дії, переведення и заверенная Канадским нотариусом. Можно ли данные документы прикреплять к заявке. Или нужно все таки отправлять эти документы в посольство и потом прикреплять в заявку? Спасибо
-
Добрий день. А скільки ви чекали візу? . Бо я подавала ше в середині червня, більше 4-з місяців
-
Питання: коли отоимуєш ПР, номер SIN треба міняти? Виникло таке пииання, бо подзвонила в банк, щоб збільшити кредитний ліміт, а мені сказали, що з моїм SIN не можуть збільшити, бо він тимчасовий...
-
Я б рекомендував документи таки подавати зразу. Як мінімум спільна рента (де ви обоє фігуруєте) Спільний банк рахунок, якщо є (можете відкрити - це 5 хвилин) Спільні рахунки за комунальні послуги. Ну і сама форма коммон ло завірена нотаріусом звісно. Можна також додавати будь які інші докази які показують вашу співзалежність, та те що ви вже більше року живете разом. Якщо переїхали бажано щоб попередня рента була також на оба ваші імені. Треба розуміти що коммон-ло означає що ви чоловік і дружина, і це треба доказати. Що у вас реальні стосунки, а не просто для іміграційної зручності, або просто сусіди по квартирі.